CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

3 november: Nationaal verkeerskundecongres 2016 in Zwolle

01-09-2016

Op donderdag 3 november vindt het Nationaal verkeerskundecongres 2016 (NVC 2016) plaats in IJsseldelta Center in Zwolle. Voorafgaand aan het congres is op 2 november de eerste editie van het NVC Pre-congres 2016. Het verkeerskundecongres is dé jaarlijkse kennis- en ontmoetingsplek voor verkeers- en mobiliteitsprofessionals.

Punten met elkaar verbinden

Slimme mobiliteit is de katalysator voor leefbaarheid, economie en recreatie in steden en regio’s. Om dit te realiseren is samenwerking nodig tussen personen, groepen en organisaties. Daarom staat het plenaire programma in het teken van verbinden en samenwerken. Op het congres worden lijnen doorgetrokken en punten met elkaar verbonden.
 

360-graden kennis in sessies

Het parallelprogramma van het congres bestaat uit 360-graden kennis. Er zijn Kennissessies waarin door auteurs uit het werkveld ingezonden papers worden gepresenteerd. Ook zijn er Trendsessies over actuele onderwerpen zoals virtual reality en zelfrijdende auto's. Tenslotte zijn er Talentsessies waarin vaardigheden en competenties verder worden ontwikkeld.


Meer weten?

Meer informatie over het programma, dagvoorzitters en sessies en sprekers is te vinden op www.nationaalverkeerskundecongres.nl. Of bekijk de e-mailnieuwsbrief van september.

Scroll naar boven