CROW Academie: vanaf 10 mei weer cursussen op locatie. Lees meer

Nieuwe kennis voor toekomstbestendige fietsinfrastructuur

06-07-2016

Het net verschenen pakket ‘Fietsverkeer’ is praktisch gereedschap voor verkeers- en mobiliteitsprofessionals voor toekomstgericht beleid, ontwerp en beheer van de fietsinfrastructuur in Nederland. Het pakket bestaat uit toegang tot ruim 15 online kennisbronnen en een exemplaar van de nieuwe editie van Ontwerpwijzer fietsverkeer van CROW-Fietsberaad. Het pakket is vanaf vandaag te bestellen via de webshop.

Geactualiseerde kennis in nieuwe editie

Onderdeel van pakket Fietsverkeer is de nieuwe editie van Ontwerpwijzer fietsverkeer. Hierin is de kennis uit 2006 geactualiseerd. Er zijn nieuwe onderwerpen en hoofdstukken toegevoegd over onder andere elektrische fietsen, snelle fietsroutes, fietspaaltjes, fietsstroken en beleidsaspecten uit ‘Beleidswijzer fietsverkeer’. Ook zijn onderzoeksresultaten van SWOV, Kennisinstituut Mobiliteitsbeleid (KiM), Rijkswaterstaat-WVL en CROW-Fietsberaad verwerkt.

De inhoud van deze uitgave gaat breder en dieper in op fietsverkeer en -voorzieningen dan bijvoorbeeld de ASVV 2012, het standaardwerk voor ontwerp en inrichting binnen de bebouwde kom.
   

Meer informatie

Meer weten over het pakket? Bekijk de shoppagina www.crow.nl/kmfietsverkeer

De Engelstalige editie van Ontwerpwijzer fietsverkeer verschijnt dit najaar. Op de hoogte blijven? Gebruik dit formulier

Scroll naar boven