Nieuw: instructievideo over het gebruik van de Online Kennismodules

18-11-2013

Een CROW Online Kennismodule is een online omgeving die publicaties bevat rondom een bepaald onderwerp. Omdat de publicaties online staan, heeft u altijd en overal toegang tot deze kennis. Daarnaast worden ze vaker en sneller geüpdatet. Zo blijft u op de hoogte van vakgerelateerde kennis. Meer informatie over de Online Kennismodules.

Abonnees van de Online Kennismodules willen wij zoveel mogelijk ontzorgen en ondersteunen bij het gebruik. U kunt kiezen uit drie hulpmiddelen:
 

  • persoonlijk contact met een relatiemanager
  • de helpdesk (helpdesk@crow.nl, (0318) 69 98 55)
  • en een uitgebreide inhoudelijke handleiding (pdf)
 
Vanaf nu is deze service uitgebreid met een compacte en heldere instructievideo.
 
Instructievideo 'Uitleg Online Kennismodules'
CROW gaat verder. Speciaal voor u, als gebruiker of toekomstige gebruiker, hebben wij alle functionaliteiten van de kennismodules visueel gemaakt in een instructievideo. In slechts vijf minuten weet u wat de voordelen en mogelijkheden zijn.


 
Beschikbare kennismodules
Alle beschikbare kennismodules zijn onderverdeeld in onderstaande vakgebieden: Wanneer u op één van bovenstaande links klikt, vindt u een overzicht van alle kennismodules die onder dat vakgebied vallen inclusief een lijst met opgenomen publicaties.
 
Abonneren
Kies de kennismodules die uw organisatie nodig heeft en neem een jaarabonnement. Bekijk een overzicht van alle kennismodules.

Scroll naar boven