CROW Academie: vanaf 10 mei weer cursussen op locatie. Lees meer

Nieuwe Summer School: professionaliseren van beheer en onderhoud openbare ruimte en infrastructuur

04-04-2016

Op 4 juli 2016 start voor het eerst de vijfdaags Summer School-leergang Asssetmanagement voor Infrastructuur. De leergang gaat over het professionaliseren van het beheer en onderhoud van de openbare ruimte, wegen, bruggen en tunnels. Tijdens deze Summer School leren de deelnemers het maximale te halen uit in de openbare ruimte en infrastructurele objecten geïnvesteerde euro's.

Wat is assetmanagement?

Assets staan voor het bezit van fysieke waarde. In de openbare ruimte en infrastructuur zijn assets bijvoorbeeld: openbaar groen, parken, wegen, bruggen en tunnels. Professioneel beheer en onderhoud van assets heet assetmanagement. Met deze methode leren deelnemers hoe ze prestaties, risico’s en kosten optimaal in balans brengen. Het doel is om het maximale rendement te halen uit beheer- en onderhoudskosten.

Voor professionals in beheer en onderhoud

Deze Summer School is voor professionals die betrokken zijn (strategisch, tactisch en operationeel) bij het beheer en onderhoud van de openbare ruimte en infrastructurele objecten. De leergang is op hbo werk- en denkniveau en minimaal vijf jaar ervaring in de grond-, weg- en waterbouw is gewenst. Deelnemers krijgen in korte tijd inzicht in de basis als het toepassen van assetmanagement in de praktijk.

Meer informatie en inschrijven »

 

Scroll naar boven