CROW verrast RAW-gebruiker met taart!

19-01-2015

Joeri Kuis van Terraspect plaatste de allereerste bestelling voor de nieuwe Standaard RAW Bepalingen 2015. Om hem in het zonnetje te zetten werd hij vanochtend verrast door CROW met een overheerlijke slagroomtaart.TerraSpect ontzorgt particuliere en overheidsinstellingen op het gebied van terreinbeheer. Zij houden zich onder ander bezig met het realiseren van inventarisaties, uitvoeren van keuringen en inspecties, maken van werkvoorbereidingen, creëren van (beeld-)bestekken en toezichthouden en directievoeren op deze (beeld-)bestekken.

Wijzigingen beeldbestekken en groenvoorzieningen

De wijzigingen in de nieuwe Standaard ten opzichte van de 2010-versie op het gebied van beeldbestekken en groenvoorzieningen waren voor de heer Kuis aanleiding om snel de Standaard RAW Bepalingen 2015 te bestellen.

“Zodra ik op LinkedIn las dat de Standaard RAW Bepalingen 2015 uit was, heb ik gelijk meerdere exemplaren besteld. Bij de vorige editie (Standaard RAW Bepalingen 2010) viste ik namelijk achter het net. Die versie was destijds, vanwege het grote aantal bestellingen, tijdelijk niet leverbaar. Nu ben ik blij dat ik de nieuwe Standaard gelijk heb besteld en in huis heb!”

Informatiebijeenkomsten

Naast de wijzigingen op het gebied van beeldbestekken en groenvoorzieningen zijn er meer onderwerpen gewijzigd en geactualiseerd in de nieuwe Standaard. CROW organiseert tijdens InfraTech en in Zwolle en Eindhoven informatiebijeenkomsten om klanten bij te praten.

Scroll naar boven