CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Lars Sørensen dagvoorzitter Nationaal verkeerskundecongres 2014

17-09-2014

De dagvoorzitter van het Nationaal Verkeerskundecongres 2014 is bekend gemaakt: Lars Sørensen. Sørensen werkt als dagvoorzitter en presentator op corporate events in binnen en buitenland. Daarnaast presenteert hij radio en (online) TV programma’s o.a. voor BNR.

De presentatiestijl van Lars is direct, energiek en interactief. Hij haalt als interviewer het beste uit sprekers, gasten en publiek naar boven. Daarnaast legt hij verbindingen tussen inhoud en werkvormen en weet een open sfeer neer te zetten. Een dagvoorzitter die goed past bij het NVC 2014-thema: ‘Vernieuwing in Verkeerskunde’.

Het Nationaal verkeerskundecongres 2014 vindt plaats op 12 november 2014 in Media Plaza Jaarbeurs Utrecht. Het congres is voor iedereen die werkzaam is of interesse heeft in de verkeerskundesector. Er zijn key-note sessies van o.a. Carlo van de Weijer (Vernieuwing in Technologie) en Christine Swankhuisen (Vernieuwing in Mobiliteitsgedrag). Bezoekers stellen zelf het programma samen aan de hand van ruim 20 kennissessies.


Scroll naar boven