CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

CROW-en-Goudappel-Coffeng-tekenen-samenwerkingsovereenkomst-Mobiliteitsscan

15-10-2012

Ruimtelijke en verkeerskundige vraagstukken vergen een afweging van ruimte-, milieu- en mobiliteitsaspecten. Het nieuwe online product de Mobiliteitsscan, stelt planners- en beleidsmakers in staat snel inzicht te krijgen in de onderlinge dynamiek:

  • Wat gebeurt er als ik een maatregel neem?
  • Hoe scoort mijn maatregel op de Nationale Bereikbaarheidsindicator?

Samenwerkingsovereenkomst markeert nieuwe fase
Donderdag 11 oktober tekenden Goudappel Coffeng en CROW een samenwerkingsovereenkomst op het gebied van de landelijke uitrol van de Mobiliteitsscan. Het instrument is door CROW, KpVV en Goudappel Coffeng gezamenlijk ontwikkeld en getoetst in de praktijk. Nu het instrument volwassen is geworden, gaat de samenwerking een nieuw fase in.

Kennis toepasbaar maken
Iman Koster, directeur van Stichting CROW: "Wij nemen de rol van producteigenaar op ons en zullen de mobiliteitsscan op de markt introduceren. Dit past in onze rol om kennis toepasbaar te maken voor de praktijk.” Jos van Kleef, CEO van de Goudappel Groep: "Wij gaan ons toeleggen op het toepassen van de mobiliteitsscan en waar mogelijk vanuit onze adviespraktijk aanvullende nieuwe modules aanleveren." De samenwerking gaat in per 11 oktober 2012.

Meer weten?
Lees het persbericht over de Mobiliteitsscan. Neem voor meer informatie contact op met CROW, Hans Voerknecht.

Meer informatie over het instrument de Mobiliteitsscan.


[

Iman Koster (CROW, links) en Jos van Kleef (Goudappel Groep) ondertekenen een samenwerkingsovereenkomst voor de Mobiliteitsscan.

Scroll naar boven