CROW op de Infra Relatiedagen in Gorinchem

20-10-2014

Evenementenhal Gorinchem organiseert op dinsdag 28, woensdag 29 en donderdag 30 oktober 2014 Infra Relatiedagen Gorinchem. Deze beurs is hét trefpunt waar relaties in de grond-, weg- en waterbouwbranche (GWW) elkaar kunnen ontmoeten en kennis met elkaar kunnen delen.

De Infra Relatiedagen zijn gericht op wie werkzaam is in de GWW of in een aan de GWW gerelateerde branche. Bezoekers kunnen vakinformatie inwinnen en uitwisselen tijdens de beurs, waar vele grote bedrijven/ toeleveranciers uit heel Nederland vertegenwoordigd zullen zijn.

Kennistheater

CROW verzorgt samen met andere partijen een aantal sessies verspreid over twee dagen. Deze sessies vinden plaats in het Kennistheater (naast CROW-stand 166) op de beursvloer. Bekijk hier het kennisprogramma van CROW. 

Stand 166

Bezoekers met vragen over de RAW-systematiek, UAVgc, hybride contracten of ontwikkelingen op het gebied van Werk in Uitvoering 96b kunnen in Gorinchem terecht  bij CROW in stand 166 Meld u aan voor de Infra Relatiedagen Gorinchem.

Hardenberg

Kunt u Infra Relatiedagen Gorinchem niet bijwonen? Er volgt nog een editie: Hardenberg 10 t/m 12 februari 2015. Ook hier is CROW aanwezig met een stand en verantwoordelijk voor het kennisprogramma.

Latest newsLatest news
Infra Relatiedagen Gorinchem
Meld u aan
Scroll naar boven