CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Kennis over gladheidsbestrijding, goederenvervoer en contracten nu ook online beschikbaar

25-09-2013

In augustus heeft CROW drie nieuwe Online Kennismodules geïntroduceerd.

Begin 2013 hebben we u kennis laten maken met de CROW Online Kennismodules. Wellicht bent u ondertussen al geabonneerd op een of meerdere kennismodules. Dan bent u al bekend met de goed te gebruiken online kennis in de kennismodules en de handige functionaliteiten in de kennisbank. We hebben ons aanbod uitgebreid met drie nieuwe Online Kennismodules:

  • Kennismodule Gladheidsbestrijding
    Juist nu moet u al denken aan gladheidsbestrijding van wegen de komende winter. Voor de verkeersveiligheid is het van uiterst belang dat u altijd en overal de meest recente kennis paraat heeft. Deze nieuwe kennismodule biedt  alle kennis die u nodig heeft over gladheidsbestrijding. Hoe voorspelt u gladheid? Wat zijn de juridische aspecten? Hoe maakt u een gladheidsbestrijdingsplan? En hoe kunt u tijdens een strenge winter effectiever omgaan met de beschikbare hoeveelheid zout? Deze kennismodule beantwoordt al uw vragen over gladheidsbestrijding.
  • Kennismodule Goederenvervoer
    Goederenvervoer is ook een onderwerp waarvoor specifieke kennis nodig is. De kennismodule Goederenvervoer voorziet hierin en biedt u online kennis over: het planproces en de routering van vrachtverkeer, langere en zwaardere vrachtwagencombinaties (LZV’s),  en de toepassing van kengetallen goederenvervoer.
  • Kennismodule UAVgc
    Deze kennismodule vervangt de website www.uavgc.nl van CROW. Alle beschikbare kennis hebben we voor u gebundeld in de kennismodule , en is door u als abonnee makkelijk te gebruiken, bewerken en kopiëren. In deze kennismodule vindt u kennis over het model Basisovereenkomst en UAV-GC.


Wat zijn Online Kennismodules?

De Online Kennismodules bevatten bestaande en nieuwe CROW-publicaties over een bepaald onderwerp binnen een specifiek vakgebied. En worden u als jaarabonnement aangeboden. Met de kennismodules heeft u alle belangrijke vakinformatie compleet doorzoekbaar op uw eigen computer, laptop of tablet. Een groot voordeel voor u is dat de kennis in de kennismodules  regelmatig wordt  geactualiseerd en aangevuld. U beschikt als abonnee dus altijd over de meest actuele kennis.

Meer informatie

Bekijk het overzicht van nieuwe en bestaande kennismodules.

Latest newsLatest news
Scroll naar boven