Kennis over gladheidsbestrijding, goederenvervoer en contracten nu ook online beschikbaar

25-09-2013

In augustus heeft CROW drie nieuwe Online Kennismodules geïntroduceerd.

Begin 2013 hebben we u kennis laten maken met de CROW Online Kennismodules. Wellicht bent u ondertussen al geabonneerd op een of meerdere kennismodules. Dan bent u al bekend met de goed te gebruiken online kennis in de kennismodules en de handige functionaliteiten in de kennisbank. We hebben ons aanbod uitgebreid met drie nieuwe Online Kennismodules:

  • Kennismodule Gladheidsbestrijding
    Juist nu moet u al denken aan gladheidsbestrijding van wegen de komende winter. Voor de verkeersveiligheid is het van uiterst belang dat u altijd en overal de meest recente kennis paraat heeft. Deze nieuwe kennismodule biedt  alle kennis die u nodig heeft over gladheidsbestrijding. Hoe voorspelt u gladheid? Wat zijn de juridische aspecten? Hoe maakt u een gladheidsbestrijdingsplan? En hoe kunt u tijdens een strenge winter effectiever omgaan met de beschikbare hoeveelheid zout? Deze kennismodule beantwoordt al uw vragen over gladheidsbestrijding.
  • Kennismodule Goederenvervoer
    Goederenvervoer is ook een onderwerp waarvoor specifieke kennis nodig is. De kennismodule Goederenvervoer voorziet hierin en biedt u online kennis over: het planproces en de routering van vrachtverkeer, langere en zwaardere vrachtwagencombinaties (LZV’s),  en de toepassing van kengetallen goederenvervoer.
  • Kennismodule UAVgc
    Deze kennismodule vervangt de website www.uavgc.nl van CROW. Alle beschikbare kennis hebben we voor u gebundeld in de kennismodule , en is door u als abonnee makkelijk te gebruiken, bewerken en kopiëren. In deze kennismodule vindt u kennis over het model Basisovereenkomst en UAV-GC.


Wat zijn Online Kennismodules?

De Online Kennismodules bevatten bestaande en nieuwe CROW-publicaties over een bepaald onderwerp binnen een specifiek vakgebied. En worden u als jaarabonnement aangeboden. Met de kennismodules heeft u alle belangrijke vakinformatie compleet doorzoekbaar op uw eigen computer, laptop of tablet. Een groot voordeel voor u is dat de kennis in de kennismodules  regelmatig wordt  geactualiseerd en aangevuld. U beschikt als abonnee dus altijd over de meest actuele kennis.

Meer informatie

Bekijk het overzicht van nieuwe en bestaande kennismodules.

Latest newsLatest news
Mét CROW onzichtbaar goed geregeld
Scroll naar boven