CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Introductie ABK Premium: 100% garantie voor ondernemers op zoek naar aanbestedingen

27-02-2013

Op 27 februari 2013 hebben Aanbestedingskalender.nl en EBP bekendgemaakt samen een ABK Premium product op de markt te brengen. Dit product garandeert voor 100% dat ondernemers de voor hen relevante aanbestedingen die in Nederland zijn gepubliceerd, toegestuurd krijgen.

Directeur en mede-eigenaar van EBP, de heer Bruno de Mulder, is enthousiast over de samenwerking: “EBP is al jaren actief in de markt, maar door de samenwerking met hét aanbestedingsplatform van Nederland met meer dan 120.000 aangesloten gebruikers uit de bedrijfswereld kunnen we nu de best mogelijke dienstverlening aan de bedrijven leveren.

Ook Xylander Kroon, manager Aanbestedingskalender.nl, is erg enthousiast: “De afgelopen periode zijn we heel fors gegroeid. Gegeven de omzetting van Europese richtlijnen in nationale wetgeving moeten meer overheden meer opdrachten bekendmaken. Ondernemers willen dan ook geen enkele aanbesteding missen! Daarom gaan Aanbestedingskalender.nl en EBP samenwerken met als resultaat: ABK Premium!’’

Meer weten over ABK Premium?

Lees het persbericht van woensdag 27 februari 2013.
Mail naar info@aanbestedingskalender.nl of neem contact op met Xylander Kroon: e-mail:xylander@aanbestedingskalender.nltelefoon (06) 20646643.

 

Scroll naar boven