CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

7 november: Dag van het Elektronisch Aanbesteden

27-08-2013

Op donderdag 7 november vindt in Houten de tweede editie van de Dag van het Elektronisch Aanbesteden plaats. Deze middag staat bol van ontwikkelingen en kennis op het gebied van e-contractmanagement, e-aanbesteden en EMVI-aanbesteden.

Gevarieerd programma

De plenaire sessies hebben als thema’s Global Procurement (Karel Schenk, Heineken), de ontwikkeling van Europese richtlijnen (Matthijs Mutsaers, Nysingh advocaten-notarissen) en The Internet of Things (Slinger Jansen, Universiteit Utrecht). Daarnaast zijn er verschillende interactieve workshops en softwaredemo’s. De Dag van het Elektronisch Aanbesteden wordt begeleid door dagvoorzitter Anya Terpstra.

Editie 2012: positief beoordeeld

Ruim 200 deelnemers namen in 2012 deel aan de eerste editie van de Dag van het Elektronisch Aanbesteden. Meer dan 70% van hen beoordeelde die middag met een ruime voldoende en er was veel aandacht in tijdschriften en social media.

Meer informatie en inschrijven

Kijk voor meer informatie op de website of schrijf u direct online in. Bent u bekend met elektronisch aanbesteden? Of wilt u zich juist oriënteren? De Dag van het Elektronisch Aanbesteden is gericht op het vergroten van uw kennis.
De Dag van het Elektronisch Aanbesteden wordt georganiseerd door vier partijen. Zij staan garant voor een compleet beeld van de mogelijkheden van elektronisch aanbesteden in alle vormen.Interactieve workshops
De volgende workshops worden aangeboden:
  • Elektronisch aanbesteden en contractmanagement
  • Elektronisch aanbesteden van werken, waar e-aanbesteden en e-projectmanagement elkaar ontmoeten
  • Digitaal onderhands aanbesteden: van proberen naar gebruiken en profiteren
  • EMVI in digitale praktijk
  • Juridische workshop
  • De markt voor e-aanbestedingssoftware
  • Demo van verschillende systemen

Bekijk het overzicht.
Scroll naar boven