CROW Academie: vanaf 10 mei weer cursussen op locatie. Lees meer

CROW ook aanwezig op Infra Relatiedagen in Venray

18-11-2013

Evenementenhal Venray organiseert op dinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 december 2013 Infra Relatiedagen Venray. Infra Relatiedagen Venray is hét trefpunt waar relaties in de grond-, weg- en waterbouwbranche elkaar kunnen ontmoeten. U kunt informatie uitwisselen, contacten leggen, inspiratie en ideeën opdoen.

Kennisprogramma

CROW is strategisch partner en is verantwoordelijk voor het volledige symposium- en congresaanbod tijdens de beurs. Dé plek op de Infra Relatiedagen waar opdrachtgevers en opdrachtnemers elkaar kunnen ontmoeten en kennis met elkaar kunnen delen. Regionaal Mobiliteitsoverleg Noord-Limburg vult samen met CROW het kennisprogramma in. Als bezoeker kunt u zich zowel voor de beurs als voor de lezingen van het kennisprogramma inschrijven. Beiden zijn gratis. Meld u hier aan voor Infra Relatiedagen Venray.
 
Het kennisprogramma vindt plaats bij standnummer 208. Hieronder vindt u het meest recente overzicht. Meld u hier aan voor het kennisprogramma van CROW.

Bekijk het kennisprogramma van CROW.
 

U vindt ons bij stand 209

Daarnaast is CROW ook met een stand vertegenwoordigd. Heeft u vragen over bijvoorbeeld de nieuwe Kwaliteitscatalogus openbare ruimte of over de RAW-systematiek? Of over aanbesteden met Aanbestedingskalender.nl? Kom langs en vraag het ons gerust. In Venray kunt u ons vinden bij standnummer 209.
 

Editie Hardenberg in 2014

Kunt u Infra Relatiedagen Venray niet bijwonen? Geen zorgen. Er volgt nog een editie:
Hardenberg: 4 t/m 6 februari 2014
Ook hier is CROW aanwezig met een stand en verantwoordelijk voor het kennisprogramma.

 

Scroll naar boven