CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

CROW en het KpVV vormen samen het nieuwe cluster Verkeer & Vervoer: Samen bieden we meer

01-03-2013

Vanaf 2013 hebben we voor het werkveld verkeer en vervoer de kracht van het KpVV en CROW nog beter gebundeld. Het KpVV is sinds 2009 al onderdeel van CROW, maar vanaf januari zijn de medewerkers van het KpVV en de CROW-medewerkers op het gebied van verkeer en vervoer samengevoegd in één cluster. Vanuit het nieuwe cluster Verkeer & Vervoer beantwoorden wij graag al uw kennisvragen op dit gebied.

De activiteiten van het KpVV en van CROW worden ook de komende jaren voortgezet. Ook blijft er naast Utrecht Centraal een (nieuwe) locatie beschikbaar om elkaar te ontmoeten: Jaarbeursplein 22, 3521 AP Utrecht. Voordeel van de organisatorische samenvoeging is dat we producten en diensten nog beter op elkaar kunnen afstemmen, van beleid tot uitvoering. Dit vanuit het motto: Samen bieden we meer.

Ons team

U kunt voor producten en diensten van zowel CROW als het KpVV andere gezichten tegenkomen. We werken als team aan de volgende programma’s:
  • Collectief vervoer
  • Fiets (onder het merk Fietsberaad)
  • Mobiliteit
  • Wegontwerp


Van links naar rechts boven: Hillie Talens, Sanne van Hoogmoed, Otto van Boggelen, Christine Witman, John Boender, Robert Hulshof, Maria Peltenburg, Jurgen de Haan, Wilma Slinger, Marleen Hovens, Hans Voerknecht, Frans Heijnis, Wim van Tilburg, Koen Bekking, Marcel Sloot. Onder: Friso Metz, Emile Oostenbrink, Desiree Lodewijks, Gerard van Kesteren, Yvonne Gerards. Guy Hermans, Ruud Overweg en Francis Verheijen ontbreken op de foto.

Impressie locatie UtrechtBezoekadressen


Hoofdkantoor
Kantoor 'Bouwstede
Galvanistraat 1
6716 AE Ede
T 0318 695300

Vestiging Utrecht
Kantoorgebouw ‘Sijpesteijn’
Jaarbeursplein 22
3521 AP Utrecht
T 030 2918200

 

Scroll naar boven