CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Aanbestedingskalender.nl verzorgt de koppeling naar TenderNed

02-04-2013

Aanbestedingskalender.nl (ABK) verzorgt per 1 april 2013 de koppeling naar TenderNed. Dit betekent dat aankondigingen die geplaatst worden op ABK automatisch ook naar dit aanbestedingsplatform gaan. Hierdoor hebben gebruikers van ABK de procedurele zekerheid dat ze voldoen aan de wet.

Bij het aanmaken van een nieuwe aankondiging wordt eenmalig een TenderNed-aansluitnummer ingevoerd. Daarnaast komt dit nummer ook te staan bij het onderdeel 'projectgegevens'. Zijn deze velden ingevuld? Dan gaat de aankondiging, indien wettelijk verplicht, automatisch naar TenderNed. Bovendien blijft de aankondiging zichtbaar voor ruim 120.000 geregistreerde ondernemers die dagelijks op ABK op zoek zijn naar nieuwe opdrachten.

Bijeenkomsten 'Wegwijs in ABK versie 2.0'

Binnenkort verschijnt de nieuwe versie van ABK voor aanbestedende diensten. Deze versie is gebouwd met en voor gebruikers. Naast nieuwe functionaliteiten zoals de CROW EMVI-module en eenvoudig onderhands aanbesteden is de look en feel verbeterd. Informeer nu alvast wat komen gaat. Schrijf u in voor een gratis bijeenkomst 'Wegwijs in ABK versie 2.0'.

Wilt u meer informatie?

Bijvoorbeeld over het registreren en opvragen van het TenderNed-aansluitnummer? Kijk bij Vraag en Antwoord op de website van ABK of stuur een e-mail naar info@aanbestedingskalender.nl

Scroll naar boven