Kennismodule Werken in en met verontreinigde bodem

 • Productgroep:Kennismodule
 • Soort:Abonnement
 • Vakgebied(en):Infrastructuur, Werk en Veiligheid

Bij het werken in verontreinigde grond is het van belang dat er aandacht wordt besteed aan de veiligheids- en gezondheidsaspecten. De Online Kennismodule Werken in en met verontreinigde bodem ondersteunt u hierbij. Daarnaast presenteert deze kennismodule de bijbehorende beschermende maatregelen die past bij de huidige praktijk van grondroerende activiteiten.

 
€ 59,00
excl. 21% btw
Abonnement:
Jaar
Dit abonnement wordt automatisch verlengd.

 • Lees hier de voordelen van een abonnement op een CROW Online Kennismodule.
   

  Welke kennis is opgenomen in deze kennismodule?


  U kunt deze Online Kennismodule aanvullen met een abonnement op de Rekentool Veiligheidsklassen. Deze rekentool biedt verschillende functionaliteiten en berekent, op basis van de verontreinigingssituatie, de van toepassing zijnde veiligheidsklasse. Deze veiligheidsklasse bepaalt vervolgens welke maatregelen u moet nemen en welke deskundigheid u  moet inschakelen.
   
  In het bestelproces kunt u aangeven hoeveel licenties (1 per gebruiker) u wilt afnemen. Een licentie is geldig voor 1 jaar. Meer informatie over de CROW Online Kennismodules.

  Introductiebijeenkomst nieuwe CROW-richtlijn ‘Werken in en met verontreinigde bodem’

  In een dagdeel worden u en uw collega's geïnformeerd over de wijzigingen in de nieuwe CROW-publicatie 400 ‘Werken in en met verontreinigde bodem’.
  Meer informatie over de introductiebijeenkomst.

  Herdruk beschikbaar vanaf 1 januari 2018

  Afgelopen periode is geconstateerd dat er te veel onvolkomenheden zijn opgenomen in de publicatie 400 ‘Werken in en met verontreinigde bodem’, waardoor CROW het besluit heeft genomen om zorg te dragen voor een herdruk van deze publicatie. Aankomende periode gaan we met een comité van deskundigen aan de slag om alle onvolkomenheden aan te passen in de publicatie. De herdruk is beschikbaar vanaf 1 januari 2018. De aangepaste online uitgave is dan ook te vinden in deze online kennismodule. Lees het nieuwsbericht.

Veelgestelde vragen rondom de richtlijn werken in en met verontreinigde bodem worden voor u beantwoordt.
Praktische kennis direct toepasbaar
Scroll naar boven