Rekentool Veiligheidsklassen werken met verontreinigde grond

 • Productgroep:Software tool
 • Soort:Abonnement
 • Vakgebied(en):Werk en Veiligheid
 • Eenheid:User per jaar

Met deze rekentool berekent u eenvoudig de veiligheidsklasse van werken in verontreinigde grond. Aan de hand daarvan kunt u bepalen welke veiligheidsmaatregelen u moet nemen.

 
€ 39,00
excl. 21% btw
Abonnement:
Jaar
Dit abonnement wordt automatisch verlengd.
 • De rekentool maakt onderscheid tussen de toxiciteitklasse (T) en de brandbaarheidklasse (F) en hoort bij publicatie 132 - Werken in of met verontreinigde grond. Download hier de handleiding van de rekentool T&F-klasse 4.0.

  Nieuwe rekentool beschikbaar vanaf 1 januari 2018

  Afgelopen periode is geconstateerd dat er te veel onvolkomenheden zijn opgenomen in de publicatie 400 ‘Werken in en met verontreinigde bodem’, waardoor CROW het besluit heeft genomen om zorg te dragen voor een herdruk van deze publicatie. Aankomende periode gaan we met een comité van deskundigen aan de slag om alle onvolkomenheden aan te passen in de publicatie. De herdruk is beschikbaar vanaf 1 januari 2018. Lees het nieuwsbericht.

  Ook de oude rekentool wordt geactualiseerd en vervangen door de nieuwe kennismodule Bepaling veiligheidsklasse. Deze kennismodule biedt verschillende functionaliteiten en berekent, op basis van de verontreinigingssituatie, de van toepassing zijnde veiligheidsklasse. Deze veiligheidsklasse bepaalt vervolgens welke maatregelen u moet nemen en welke deskundigheid u moet inschakelen.

Joan Ignatia
Medewerker Service & Realisatie
Praktische kennis direct toepasbaar
Scroll naar boven