Kenniscoach

De CROW Kenniscoach coacht, maar het zijn de gecoachten zelf die het meeste werk doen. U wordt in de praktijk begeleid, maar er wordt veel van uzelf of uw collega’s verwacht. De Kenniscoach neemt stelling, maar stuurt niet. U maakt zelf de keuzes. De Kenniscoach neemt niet uw werkzaamheden over, hij begeleidt u en stelt kritische vragen. U kunt de Kenniscoach ook inzetten als sparringpartner.

Wanneer een Kenniscoach inschakelen?

Voorbeelden van trajecten waarbij CROW Kenniscoaches u kunnen ondersteunen:

  • Reflectie op contractkeuzes en aanbestedingstrajecten
  • Toepassing van hybride contractvormen
  • Toepassen van CROW-richtlijnen en –systematieken (zoals RAW, UAVgc, EMVI, Kwaliteitscatalogus, CO2 prestatieladder)
  • Toepassen van nieuwe werkmethoden (zoals Systems Engineering, functioneel specificeren, risicomanagement)
  • Training on the job, aansluitend op een cursus

Onze Kenniscoaches

Onze coaches hebben al meerdere klanten – ingenieursbureaus, gemeenten en rijksoverheid – succesvol mogen bijstaan.

Mark Hofstede | Consulent AenC
Mark heeft vanuit eigen werkervaring kennis van zowel opdrachtgevers- als opdrachtnemerszijde. Hij is een doener, die u goed kan helpen bij het beheersen van risico’s, maar ook bij het vinden van nieuwe mogelijkheden. Lees meer.

Maurice Wielink | Consulent AenC
De expertise van Maurice ligt op het vlak van alles wat met aanbesteden te maken heeft: Aanbestedingsprocessen, aanbestedingswet, EMVI, Past Performance en meer. Ook voor vragen over raamcontracten kunt u bij Maurice terecht. Lees meer.

Rob van Maanen | Consulent AenC

De kracht van Rob ligt in het verbinden van kennis en mensen, gecombineerd met een pragmatische aanpak. Niet alleen een probleem oplossen maar vooral ook leren voor de toekomst. Lees meer.

Wijnand Wildeman | Consulent AenC
Wijnand is gespecialiseerd in het begeleiden van kennisontwikkelingstrajecten. Hij heeft diverse organisaties geholpen hele afdelingen (bij)geschoold te krijgen. Lees meer.

 

Interesse?

Heeft u vragen over de CROW Kenniscoach, of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact op met de CROW klantenservice via klantenservice@crow.nl of 0318-69 53 15. Zij brengen u in contact met een accountmanager.

Klantenservice
ma. t/m vr. van 8.30 tot 17.00 uur
Praktische kennis direct toepasbaar
Scroll naar boven