Vernieuwing iAMPro: praktische kennis, direct toepasbaar

23-10-2017

CROW lanceert in het eerste kwartaal van 2018 het vernieuwde iAMPro - hét kennisplatform voor professioneel assetmanagement. iAMPro richt zich op assetmanagement professionals in infrastructurele werken. Het kennisplatform brengt professionals met elkaar in contact en stelt ze in staat om assetmanagementvraagstukken versneld op te pakken en op te lossen. 

"iAMPro is de afgelopen jaren gegroeid naar een vaste waarde in de branche. Inmiddels hebben zo'n 1000 Assetmanagers zich aangesloten bij iAMPro. iAMPro ambieert om die groei door te zetten en verder te groeien naar een community en kennisnetwerk", vertelt Community Manager Harold Kip.

Kennisdeling en samenwerking

De community gaat kennis delen, mensen en organisaties helpen en ideeën vertalen naar projecten die assetmanagement moeten verbeteren. "CROW is een kennisorganisatie bij uitstek. Het is natuurlijk fantastisch als je veel kennis hebt, maar als je die kennis niet kan delen met anderen, heb je er niet veel aan. Dat geldt ook de andere kant op. De mensen die zijn aangesloten bij iAMPro weten dat; zij delen van nature hun kennis en leren ook weer van anderen. Zo blijf je jezelf ontwikkelen en blijf je 'bij de tijd' in een steeds sneller veranderende wereld."

Het nieuwe iAMPro gaat kennisdeling verbeteren en biedt iedereen de kans om mee te denken en de digitalisering van informatie te professionaliseren. Dit past geheel in de strategische koers die CROW sinds 2015 volgt: meer focus op kennisdeling en samenwerking.

Klaar voor de toekomst

“CROW zet nu een grote stap naar de toekomst: samenwerken, delen en leren zijn de pijlers voor organisaties van de toekomst," vult Harold aan. "Natuurlijk blijft iAMPro voorzien in de kennisbehoefte en zullen we het laatste relevante nieuws en de nieuwste praktijkvoorbeelden blijven aanbieden, maar het nieuwe iAMPro wordt ook een plek waar we online met elkaar 'praten' over assetmanagement, elkaar helpen en zelfs samen innovatieve ideeën kunnen ontwikkelen. Als je mensen met dezelfde passie bij elkaar brengt, gebeuren er geweldige dingen; dan vliegen de vonken er vanaf! 

Gaat 3D printen de toekomst van assetmanagement veranderen? Hoe gaan we om met de hogere belasting van wegen door meer zware vrachtwagens? Wellicht heb jij nu al het antwoord op één van deze vragen en kun je daarmee een collega verder helpen!

Harold Kip
Community Manager

Thema's

iAMPro

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht
Abonneer
 Security code
Scroll naar boven