CROW Academie: vanaf 10 mei weer cursussen op locatie. Lees meer

Duurzame 5G bij CROW

23-04-2020

5G was in de afgelopen dagen soms zelfs meer in het nieuws dan Corona. En dat is bijzonder in een tijd als deze. In crisistijden wordt het nieuws gedomineerd door de crisis. Die 5G stond dan ook niet los van COVID-19, sterker nog; er zijn hele volksstammen die geloven in een relatie tussen Corona en 5G. We hebben daar allemaal onze eigen mening over, maar wat mij interesseert is hoe werd dit onderwerp ineens zo belangrijk?

CROW verbindt mensen en organisaties. Zo nu en dan ontstaat er binnen dat netwerk een fantastisch idee. We steken er veel energie in om te onderzoeken of dat een goed idee is. Daarna werken we samen met ons netwerk hard aan de uitwerking van dat idee. Dat resulteert in een dienst of product. Draagvlak is bij de totstandkoming al voor een groot deel georganiseerd, omdat onze producten en diensten vaak vanuit een brede co-creatie ontstaan. Wat op dat moment nog ontbreekt is verspreiding en bekendheid. Met campagnes, evenementen, nieuwsbrieven, websites, presentaties, workshops, cursussen en tal van andere activiteiten proberen we dat voor elkaar te krijgen. Het gaat eigenlijk nooit vanzelf, het vraagt om organisatie, discipline en volharding.
 
Hoe kan het dan dat nieuws over een verband tussen 5G en Corona explodeert? Gebeurd dat vanzelf? Is daar geen organisatie voor nodig? Hoeveel mensen hebben dan de intrinsieke motivatie om dit onderwerp op te pakken? Hoe krijg je dat voor elkaar in een periode van iets meer dan een maand? Zitten daar ook inhoudelijke experts, marketeers, community managers en communicatiespecialisten achter? Die succesformule zou ik wel in handen willen krijgen.
 

Duurzame 5G

Onze directie heeft de vraag gesteld of wij zelf ideeën hebben over hoe we in kunnen spelen op de 1½ meter samenleving. Zelf heb ik een fantastisch idee. We moeten met elkaar blijven communiceren en contact maken, Duurzame 5G is daarvoor de perfecte oplossing. 5G dus, maar net even anders. Een netwerk dat geen effect heeft op de volksgezondheid, geen UFO’s aantrekt, de waterstand niet beïnvloedt en volledig aangelegd is met draadloos-snoer, máár wel alle voordelen van het oorspronkelijke 5G heeft. Ik ben opzoek naar mensen in mijn netwerk die de intrinsieke motivatie hebben om hier met mij mee aan de slag te gaan. Bij interesse kunt u een e-mail sturen naar mark.hofstede@crow.nl. Bij voorkeur ontvang ik een korte persoonlijke presentatie waarin uw motivatie duidelijk naar voren komt.
 
Eerlijk gezegd heb ik nog geen flauw idee over hoe ik provincies, gemeenten, waterschappen, aannemers, ingenieursbureaus en adviesbureaus kan helpen bij het nieuwe normaal van de Infra, GWW en Openbaar Vervoer sectoren. Waar ik zeker wel bij kan ondersteunen is dat we Gezamenlijk opzoek gaan naar het nieuwe normaal, waardoor we niet allemaal zelf een nieuw wiel uit hoeven te vinden. Om te komen tot een Gedragen oplossing waarin we ook rekening houden met elkaars nieuwe nieuw. Een situatie waarin we hebben Geleerd van het verleden. Gebruiksvriendelijk en Grenzeloos zodat er geen kennis verloren gaat en iedereen mee kan doen. Tenslotte is iedereen van het oude normaal ook belangrijk voor het nieuwe normaal. Die 5G is dan misschien nog niet eens zo’n gek idee!
 

Reacties

Ad
Gezamenlijk, Gedragen, Geleerd, Gebruiksvriendelijk en Grenzeloos.
Geweldig en dat is 6G !
11-5-2020 20:25:53

Ak Celik
Quote: "Een netwerk dat geen effect heeft op de volksgezondheid, geen UFO’s aantrekt, de waterstand niet beïnvloedt en volledig aangelegd is met draadloos-snoer, máár wel alle voordelen van het oorspronkelijke 5G heeft."

1. "Een netwerk dat geen effect heeft op de volksgezondheid"???
Terwijl het duidelijk is bewezen dat 5G tussen 30Ghz en 100Ghz werkt; en mensen bij 60Ghz het ervaren met zuurstoftekort alsof men op de Everest staat en dood neer valt. Vandaar dat bijvoorbeeld de vogels dood neervallen. 5G heeft wel invloed op de gezondheid van mens en dier. Daarnaast worden er met 5G microgolven opgewekt die kankerverwekkend zijn en voor ontplooien van virussen positieve effecten heeft. Is het niet zo dat de 1% elite er achter zit om mensen te verminderen tot 500.000.000?

2. Wordt er daadwerkelijk toegegeven dat er extra-terrestialen en 'UFO's' bestaan???

3. Kabelaansluiting is gezonder dan Bluetooth en WIFI!!!
30-4-2020 09:16:27

Abonneer
 Security code
Scroll naar boven