Aanmelden projecten

Bent u werkzaam bij een (decentrale) overheid en heeft u een vraagstuk waarbij Wikken en Wegen van meerwaarde zou kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Intakegesprek

Voordat uw project aangemeld wordt vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek plaats met een Wikken en Wegen-consultant, waarbij gekeken wordt of de methode bij uw vraagstuk past. Uit dit gesprek kunnen twee besluiten komen:
  1. Uw vraagstuk is geschikt en u gaat verder het volledige traject aan met een Wikken en Wegen-consultant
  2. Uw vraagstuk is niet geschikt. U betaalt verder niets.
Het verdere traject bestaat uit een koppeling met een Wikken en Wegen-consultant, die samen met u aan de slag gaat met uw vraagstuk, onder andere in twee uitgebreide workshops. Dit basispakket kost 8000 euro excl btw.

Benodigde data

Een Wikken en Wegen-consultant kan het snelst aan het werk als u alle benodigde data aanlevert, bijvoorbeeld voor de berekeningen die tussen beide workshops plaatsvinden. Mocht u hulp nodig hebben met het inventariseren van data, dan kan de consultant dit tegen meerkosten als extra opdracht aannemen.
Worstelt u nog met de formulering van een heldere vraagomschrijving? Ook daar kunnen we u mee helpen. Geef dit aan bij de aanvraag van het intakegesprek.

Vraag een intakegesprek aan

Het is mogelijk een bestand met een uitgebreidere beschrijving van uw vraagstuk mee te sturen.

Aanmelden projecten

Wanneer u besluit om met Wikken en Wegen aan de slag te gaan wordt uw project officieel aangemeld door de Wikken en Wegen-consultant. Na aanmelding wordt contact met u opgenomen over het verdere verloop van het proces. 

Aanmelding project door Wikken en Wegen-consultant

© Copyright 2014 CROW