Contracteren

CROW is dé specialist op het gebied van aanbesteden en contracteren in de infrasector. Onze kennis en ervaring zetten wij in voor verbeteringen en vernieuwingen die ertoe doen in het dagelijks werk van u als professional. Of het nu gaat om traditionele, hybride of geïntegreerde contracten. Wij streven naar de beste oplossingen voor al uw vraagstukken!

Kies uw contractvorm

De vraag wanneer je voor welke contractvorm of aanbestedingsprocedure kiest is er voor veel opdrachtgevers de laatste jaren niet eenvoudiger op geworden. Ook het arsenaal aan kennisbronnen, (digitale) tools en toe te passen modellen is flink toegenomen. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit contractvormen op basis van de RAW-besteksystematiekUAV-GC of hybride contracten.
CROW ProContract ondersteunt u in het maken van deze en andere contracteringskeuzes.
 

Contracten op basis van systematiek

U vindt bij CROW ook informatie over systematieken die een ondersteunende rol hebben bij het opstellen van contracten.

 

Adviesraad en beheerraad

Om de betrokkenheid tussen CROW en de infrasector te formaliseren, zijn twee raden op het gebied van aanbesteden en contracteren geïnstalleerd. Dit zijn de Adviesraad en Beheerraad voor aanbesteden en contracteren.
 

Tools

Meer tools

Publicaties

Meer publicaties
Vragen?

Ad van Leest

Hoofd Aanbesteden en Contracteren

Bel of mail met
  • 0318695304
  • Ad.vanLeest@crow.nl
  • Ad van Leest
CROW Kenniscoach
Kenniscoaches zijn onafhankelijke professionals, die zich samen met u verdiepen in een specifieke vraag of een concreet probleem op het gebied van aanbesteden en contracteren.
Lees meer