CROW Academie: vanaf 10 mei weer cursussen op locatie. Lees meer

Werkgroepen

Werkgroepen zijn ontmoetingen tussen kennis en praktijk. Ontmoetingen tussen professionals van CROW, de overheid en uit het bedrijfsleven. Professionals uit de sector werken kennisvragen uit en zoeken naar antwoorden op onderzoeksvragen. Het resultaat hiervan is dat ze kennis vastleggen in concrete producten en diensten die aansluiten bij de wensen van de gebruikers en waar de praktijk op dat moment behoefte aan heeft.

Werkgroep Evenementenverkeer

CROW werkt op dit moment aan de kennis die kan bijdragen aan een veilige, vlotte en aangename afwikkeling van de verkeersstromen rond evenementen. Het gaat daarbij om het in goede banen leiden van zowel de stroom bezoekers of deelnemers van een evenement als het reguliere verkeer dat daardoor wellicht gehinderd wordt. De kennis is bedoeld voor zowel gemeenten in hun rol van vergunningverleners en verantwoordelijke voor het verkeer als organisatoren van evenementen.

De leden van de werkgroep zijn: Robert-Jan van Dijk (Traffic Support), Mark Hakkert (Loc7000), Aafke den Hollander (gemeente Amsterdam), Erik van Kreuningen (APPM), Marco van der Linden (Movares), Joris van Loon (gemeente Assen), Marco Martens (Ecorys), Kirsten de Mulder (Vlaamse Stichting Verkeerskunde), Arthur Rietkerk (Provincie Noord-Holland), Joost van Straaten (gemeente Zandvoort), Loed Versteege (Politie Hollands Midden).

Meer informatie: neem contact op met Emile Oostenbrink, Projectleider CROW Verkeer en Vervoer, mail: Emile.Oostenbrink@crow.nl.

Scroll naar boven