UAV-GC eisen iVRI’s

Om de vastgestelde landelijke standaarden voor iVRI’s ook eenduidig op te kunnen nemen in geïntegreerde contractvormen, zijn de iVRI standaarden opgenomen in de UAV-GC eisen voor geïntegreerde contractvormen.

In deze UAV-GC eisen en de hiermee op te stellen contracten wordt naar deze iVRI standaarden verwezen met de term ‘landelijke iVRI standaarden’. Onder de term ‘landelijke iVRI standaarden’ vallen alle standaarden voor iVRI’s die zijn opgenomen op deze website. Op deze website staat altijd het complete en actuele overzicht van alle iVRI standaarden die landelijk zijn vastgelegd.

Op deze pagina zijn alle van toepassing zijnde standaarden op één locatie te vinden. Deze bibliotheek is altijd actueel en wordt steeds geactualiseerd als de Strategic Committee een wijziging van een bestaande of een nieuwe landelijke standaard heeft vastgesteld.

Gratis abonnement kennismodule Landelijke iVRI Standaarden
Heb je nog geen abonnement op de kennismodule Landelijke iVRI Standaarden? Sluit dan nu een gratis abonnement af!

Belangrijk nieuws

De Landelijke iVRI standaarden zijn vanaf 12 juli 2021 bereikbaar via de CROW Kennisbank. Hierdoor vind je alles omtrent de huidige Landelijke iVRI standaarden op 1 plek. Je kunt eenvoudig via de CROW Online Kennisbank gratis de Landelijke iVRI standaarden kennismodule aanschaffen.
Scroll naar boven