CROW Academie: vanaf 10 mei weer cursussen op locatie. Lees meer

Wiki Meet En Weet

Meten is weten. Gedegen verkeersonderzoek staat aan de basis van een betrouwbaar, veilig en schoon verkeerssysteem. We leven daarbij in tijden van overvloed: er komen voortdurend nieuwe meettechnieken (‘floating car data’, GSM-gegevens, OV-Chipcard, etc.) en slimme analysemethoden bij. Alles lijkt wel meetbaar. Wie ziet door de bomen het bos nog?

De Wiki Meet En Weet biedt overzicht, inzicht, randvoorwaarden en kaders waarbinnen methoden en technieken voor dataverzameling en beschikbare databestanden gebruikt kunnen worden. Uitgangspunt van de Wiki zijn de beleidsvragen die nu en komende jaren van belang zijn voor mobiliteit. 

In de Wiki kunt u technieken en databronnen vinden en voorzien van een rating en review. Wat vonden uw collega’s hiervan? Er worden voortdurend nieuwe technieken en bronnen ontwikkeld. Mist u wat in de Wiki? U kunt zelf technieken, databronnen en praktijkvoorbeelden toevoegen.

De Wiki helpt u wegwijs te worden in de mogelijkheden, antwoord op uw vragen te vinden en biedt genoeg informatie om deskundig opdrachtgever te zijn voor onderzoek. De Wiki is gratis toegankelijk en nadat u een account hebt aangemaakt kunt u zelf informatie toevoegen. Ga direct naar de Wiki Meet En Weet.

Beknopte handleiding

Heeft u hulp nodig? Met onze beknopte handleiding worden de veelgebruikte functionaliteiten toegelicht. Download de handleiding.

Scroll naar boven