CROW Academie: vanaf 10 mei weer cursussen op locatie. Lees meer
De ontwikkeling van een duurzaam leefmilieu is een uitdagend vraagstuk. Er zijn regionale problemen (luchtkwaliteit, geluid en bereikbaarheid) en mondiale problemen (klimaat en energie). CROW helpt de sector bij het praktisch toepassen van kennis bij vraagstukken, via het aanbieden van diverse producten en diensten.
Afgelopen 25 maart jl. zou in het Bouw & Infra Park in Harderwijk de werkconferentie Asfalt-Impuls plaatsvinden. Helaas is de bijeenkomst komen te vervallen in verband met corona-maatregelen. Maar we hebben goed nieuws! Om de stand van zaken van het programma toch te kunnen delen met de asfaltsector is de werkconferentie vervangen door een webinar. De gratis webinar vindt plaats op woensdagmiddag 9 september 2020.
 
Daar staat je dan, vol ambitie. Jouw opdracht: maak een ambitieus en praktisch mobiliteitsplan voor je regio. Werk samen met alle betrokken lokale en regionale partijen, speel in op bestaande initiatieven in de regio en houd rekening met de ontwikkelrichtingen uit het klimaatbeleid.

CROW organiseert voor het eerst de training 'Sturing geven aan regionale mobiliteitstransitie'. In deze driedaagse training dagen we je uit om vanuit een vernieuwend perspectief te kijken naar ontwerp en uitvoering van jouw regionale mobiliteitsplan. 
 
CROW volgt vanuit het KpVV-Meerjarenprogramma de ontwikkelingen over olieprijzen en stimuleert het nadenken over scenario’s.

Uitgelicht

Blogs

Bekijk hier alle kennis- en beleidsdocumenten van CROW-KpVV en derden op het gebied van Milieu.

Nieuws


Toon alles

Social

Verkeerskundig Netwerk
LinkedIn

CROW-KpVV
LinkedIn

Scroll naar boven