CROW Academie: vanaf 10 mei weer cursussen op locatie. Meer informatie

NCBOR

Het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte.
Beherend Nederland verzamelde zich dit keer online voor het jaarlijkse Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte. Vanuit de Prodentfabriek in Amersfoort kregen de deelnemers een interessant en afwisselend programma voorgeschoteld rond het thema 'Transitieopgaven: van ambitie naar uitvoering, en hoe dan?'. Inmiddels zijn zowel de foto's als de terugkijkvideo van het plenaire deel beschikbaar. Benieuwd naar hoe de dag is geweest?
De video's van de deelsessies van NCBOR 2020 zijn terug te bekijken bij CROW Levende Stad. Ook de presentaties zijn hier te vinden. Deze zijn te vinden in de besloten groep "Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte". Iedereen die op NCBOR is geweest kan zich voor deze groep aanmelden.
Om je aan te kunnen melden voor de besloten groep moet wel een kosteloos website-abonnement afgesloten worden. Dat kan hier. Meer informatie over aanmelden of de website vind je hier.
Maria van der Heijden, directeur-bestuurder van MVO Nederland, was keynote spreker op NCBOR 2020. Benieuwd naar haar verhaal en haar kijk op beheer?

De uitdagingen die de komende jaren voor beherend Nederland klaarliggen zijn duidelijk: een klimaatopgave, een vervangingsopgave en een energietransitie. En elk valt weer in vele facetten uiteen, maar dragen allemaal bij aan de duurzame, nieuwe economie van MVO Nederland.
Wat doe je met de openbare ruimte als je een bezuinigingsopgave hebt als gemeente? Precies, investeren!
Helmond is de gastgemeente voor NCBOR 2021. Benieuwd naar hun aanpak van beheer? Lees hier het interview met Erwin van de Waarsenburg.
CROW Levende Stad organiseert jaarlijks verschillende bijeenkomsten over de openbare ruimte. Partners van CROW Levende Stad kunnen hier onbeperkt heen.
Wil jij ook lid worden van het kennisnetwerk? Bekijk hier dan de voordelen en de aanmeldmogelijkheden.
Scroll naar boven