CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Wie we zijn

Team BIM bestaat uit Jan-Pieter Eelants, Elisabeth Klören, Lotte Bekendam, en Erik Bolck. Wie doet wat? Dat lees je hieronder.

"Ik werk aan verbindingen tussen andere initiatieven, stakeholders, kennisorganisaties en financiers, zodat we samen efficiënter en sneller tot de resultaten komen die nodig zijn in de sector. Gewoon omdat we het alleen samen kunnen bereiken."


 “Binnen het team houd ik me bezig met gebruikersvragen rondom BIM en organiseer ik graag interactieve bijeenkomsten of webinars om jou verder te helpen met de implementatie van BIM. Heb je een vraag over het netwerk BIM coaches, de Basisopleiding BIM of de implementatie van BIM bij jou organisatie? Bel of mail me gerust; ik denk graag met je mee.”


 "Binnen CROW houd ik me bezig met de thema's informatiemanagement, BIM en contracteren. Mijn kracht ligt in het optimaliseren van processen en ik vind het leuk om bruggen te slaan tussen verschillende thema's en partijen. Ben je nieuwsgierig over één van deze thema's of welke projecten hier mee samenhangen? Ik vertel je er graag meer over tijdens een (online) kop koffie."


 
Scroll naar boven