Bibliotheek

In de bibliotheek vindt u kennisdocumenten, gekoppeld aan een of meer inhoudelijke onderwerpen. Onder beleidsdocumenten vindt u documenten van gemeenten, stadsregio’s, provincies en samenwerkingsverbanden ter inspiratie.
Gevonden resultaten (34)
Eerste Vorige
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Volgende Laatste
 • Weloverwogen over water Wet- en regelgeving, Kosten en baten, Organisatie, Exploitatie, Infrastructuur, Schepen, Veiligheid, Duurzaamheid
  2 april 2015
  Link
  Wat voor verschillende soorten veren zijn er eigenlijk? Wat zijn de kosten en baten van veren? En hoe zit het met de relatie tussen opdrachtgever en exploitant?
 • Driehoeksveer Ridderkerk - Nederlek - Molenwaard Organisatie, Exploitatie
  17 december 2014
  Publicatie
  Voor het vervoer van fietsers en voetgangers tussen de gemeenten Ridderkerk, Molenwaard en Nederlek wordt sinds vele jaren een voet-fietsveer geëxploiteerd.
 • Exploitatieovereenkomst Driehoeksveer Organisatie, Exploitatie
  17 december 2014
  Publicatie
  Exploitatieovereenkomst Driehoeksveer Kinderdijk (gemeente Molenwaard), Krimpen aan de Lek (gemeente Nederlek) en Ridderkerk 2014-2021
 • Overeenkomst gemeente Ridderkerk en gemeente Nederlek Organisatie, Exploitatie
  17 december 2014
  Publicatie
  Overeenkomst gemeente Ridderkerk en gemeente Nederlek met betrekking tot het Driehoeksveer Kinderdijk (gemeente Molenwaard), Krimpen aan de Lek (gemeente Nederlek) en Ridderkerk.
 • Overeenkomst gemeente Ridderkerk en gemeente Molenwaard Organisatie, Exploitatie
  17 december 2014
  Publicatie
  Overeenkomst gemeente Ridderkerk en gemeente Molenwaard met betrekking tot het Driehoeksveer Kinderdijk (gemeente Molenwaard), Krimpen aan de Lek (gemeente Nederlek) en Ridderkerk.
 • Een duurzame brandstofvisie met LEF Duurzaamheid
  13 november 2014
  Publicatie
  Deze visie op een duurzame brandstoffenmix is met intensieve betrokkenheid van meer dan honderd organisaties tot stand gekomen in de eerste helft van 2014.
 • Integrating Passenger Ferry Service with Mass Transit Verkenning
  10 november 2014
  Publicatie
  The purpose of this synthesis was to document the state of the practice of integration between land- and water-based transit systems and to explore successful aspects of seamless integration. The report assembles and presents information in numerous locations around the United...
 • Guidelines for Ferry Transportation Services Concessiemanagement, Organisatie, Exploitatie
  10 november 2014
  Publicatie
  This guidebook is intended for use by operators large and small, in publicly or privately owned operations, for the development of ferry operations as a solution to a transportation need.
 • Evaluatie subsidie zoetwaterveren Wet- en regelgeving, Kosten en baten
  7 november 2014
  Publicatie
  Met de Wet herverdeling wegenbeheer, die in 1992 in werking is getreden, is de verantwoordelijkheid voor veerdiensten van het Rijk overgegaan naar de decentrale overheden. Het Rijk heeft de verantwoordelijk voor veerdiensten afgekocht bij de decentrale overheden. Sindsdien zij...
 • De exploitatie van het veerrecht Wet- en regelgeving, Aanbesteding, Organisatie, Exploitatie
  30 oktober 2014
  Publicatie
  In de voorbije jaren zijn er, veelal door overheden, private rechtspersonen opgericht waarin de exploitatie van het veerrecht is ondergebracht. De vraag die daarbij aan de orde komt, is of deze concessie moet worden aanbesteed.

© Copyright 2014 CROW