Gerelateerd


Praktijkexamen R-DLP

 • Productgroep:Download / Publicatie
 • Soort:Eenmalige aanschaf
 • Druk:0
 • Artikelnummer:DLPR4001-P

Dit praktijkexamen geeft, alleen in combinatie met het theorie-examen, toegang tot het officiële R-DLP-certificaat van CROW en inschrijving in het R-DLP-register op de website van CROW.

 
€ 345,00
excl. 21% btw
 • Het praktijkexamen duurt maximaal 50 minuten en zal individueel worden afgenomen door 1 examinator. Het praktijkexamen heeft betrekking op de eind- en toetstermen zoals vermeld in bijlage VI van CROW publicatie 400.
  Bij het praktijkexamen ligt het accent op het toetsen van praktische vaardigheden. In dit document is meer concreet beschreven wat van de kandidaat wordt verwacht en met welke apparatuur/hulpmiddelen het praktijkexamen wordt afgenomen. 

  Hoe kan ik me inschrijven?

  Nadat u op deze pagina uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u binnen enkele werkdagen per email een couponcode met instructies. Daarmee kunt u via het digitaal loket het Examenadviesburo uw praktijkexamen boeken. U kunt dan een examendatum reserveren, later hoort u op wel tijdstip u precies verwacht wordt (houd die dag dus vrij). De locatie van het examen is altijd Nieuwegein (Fultonbaan 80, 3439 NE). Wij wensen u alvast veel succes met het examen!

  Let op!

  • Het gehele R-DLP-examen bestaat uit twee onderdelen: het theorie-examen (ook weer onderverdeeld in twee delen, zie hierboven) en het praktijkexamen. Een kandidaat die zowel het theorie- als praktijkexamen heeft behaald, mag zichzelf R-DLP noemen zoals bedoeld in CROW publicatie 400.

  • Heeft u zich (straks) ingeschreven voor het praktijkexamen R-DLP en wilt u ook het theorie-examen R-DLP doen? Dan moet u zich daar separaat voor inschrijven via deze pagina. De kandidaat mag zelf kiezen in welke volgorde hij/zij het theorie- en praktijkexamen aflegt (advies is om eerst theorie-examen te doen).

  • Als een kandidaat één onderdeel van het examen behaalt (of theorie of praktijk), dan blijft dat deelresultaat maximaal 6 maanden* geldig. Binnen die termijn dient de kandidaat óók het andere onderdeel te behalen om recht te hebben op het R-DLP-certificaat.

  * Tijdens de overgangsperiode in het jaar 2018 geldt een periode van 12 maanden

  • De kandidaat die zowel het theorie- als praktijkexamen heeft behaald, ontvangt een officieel certificaat en een pasje van CROW waaruit blijkt dat hij/zij zich voortaan R-DLP mag noemen. Zijn of haar naam wordt bovendien opgenomen in het officiële R-DLP-register dat op de CROW-website getoond wordt. Door de algemene voorwaarden bij inschrijving te accepteren, geeft de kandidaat toestemming om zijn persoonlijke gegevens (naam, nummer en expiratiedatum certificaat) te publiceren in dat register.

  • De kandidaat wordt alleen gecertificeerd R-DLP'er is als het theorie-examen van CROW gehaald wordt naast het praktijkexamen. Een theorie-examen van een andere aanbieder is niet geldig. 

  • Het R-DLP-certificaat is geldig tot vijf jaar na datum van afgifte. Hierna zal voor het verlengen van (de geldigheid van) het certificaat, opnieuw het theorie- en praktijkexamen met voldoende resultaat afgelegd moeten worden.

  • Leest u -voorafgaand aan uw bestelling- zorgvuldig de volgende informatie door:

  • De gebruiksaanwijzingen voor de beschikbaar gestelde meetapparatuur (voor het praktijkexamen)
Klantenservice
ma. t/m vr. van 8.30 tot 17.00 uur
Dit praktijkexamen geeft, alleen in combinatie met het theorie-examen, toegang tot het officiële R-DLP-certificaat van CROW en inschrijving in het R-DLP-register op de website van CROW. Na inschrijving ontvangt u van ons een couponcode waarmee u zich kunt inschrijven via Het Examenadviesburo. Heeft u al een coupon? Reserveer dan snel een examendatum want de plekken raken snel vol!
Praktische kennis direct toepasbaar
Scroll naar boven