Handboek wegontwerp 2013 - Serie

Serie - 4 delen

 • Productgroep:Drukwerk / Publicatie
 • Soort:Eenmalige aanschaf
 • Datum uitgifte:05-11-2013
 • Druk:1
 • Artikelnummer:HWO13
 • Thema: Buiten de bebouwde kom

Handboek Wegontwerp is hét standaardwerk voor het ontwerp van wegen buiten de bebouwde kom. De kennis is een onmisbaar gereedschap voor iedere verkeersprofessional. De nieuwe editie (2013) bouwt verder op de uitgave uit het jaar 2002. In de nieuwe editie is een herverdeling van onderwerpen over de publicaties uitgevoerd. Tevens is de inhoud van het handboek up-to-date gebracht met nieuwe kennis en ervaringen.

 
€ 367,00
excl. 9% btw
 • Complete serie of losse delen

  Handboek Wegontwerp bestaat uit een serie van vier delen. Bestel de complete serie via de button 'Bestellen'. Heeft u interesse in een los deel van de serie? Klik dan op de onderstaande titels voor meer informatie.
   
  Handboek Wegontwerp Deel - Basiscriteria (publicatie 328)
  Deze publicatie is de herziening van publicatie 164a ‘Handboek wegontwerp – Basiscriteria’ uit 2002. Nieuwe kennis is verwerkt en de basiskenmerken wegontwerp zijn opgenomen.

  Handboek Wegontwerp Deel - Erftoegangswegen (publicatie 329)
  Deze publicatie is de herziening van publicatie 164d ‘Handboek wegontwerp – Erftoegangswegen’ uit 2002. In het nieuwe handboek zijn onder andere de basiskenmerken wegontwerp opgenomen, fietsstraten, overgangen wegcategorieën, gemotoriseerde tweewielers en hulpdiensten.

  Handboek Wegontwerp Deel - Gebiedsontsluitingswegen (publicatie 330)
  Deze publicatie is de herziening van publicatie 164c ‘Handboek wegontwerp – Gebiedsontsluitingswegen’ uit 2002. In het nieuwe handboek zijn onder andere de basiskenmerken wegontwerp opgenomen, overgangen wegcategorieën en gemotoriseerde tweewielers.

  Handboek Wegontwerp Deel - Regionale stroomwegen (publicatie 331)
  Deze publicatie is de herziening van publicatie 164a ‘Handboek wegontwerp – Stroomwegen’ uit 2002. In het nieuwe handboek zijn onder andere de basiskenmerken wegontwerp opgenomen en gemotoriseerde tweewielers.

  Gerelateerde kennis

  Heeft u interesse in een compleet pakket van kennis over wegontwerp en wegbeheer buiten de bebouwde kom? Bekijk dan de Kennisbundel: Wegontwerp Bubeko. Wilt u ook inzicht in kennis en richtlijnen voor wegen binnen de bebouwde kom? Lees dan verder over de ASVV 2012.
    
Ook beschikbaar: Online Kennismodule
Scroll naar boven