Kademuren gezocht... en meer voor 2020

19-12-2019

Ben of ken jij een gemeente met kademuren? Als lid van het Platform Binnenstedelijke Kademuren (BiKa) deel je mee in de gezamenlijke kennisontwikkeling. Samen maken we ons sterk voor de grote vervangingsopgave waar we voor staan.

Een vooruitblik naar 2020

In 2019 zijn de projecten van Platform BiKa op gang gekomen (lees hier over 2019). In 2020 wordt het tijd het platform verder te ontwikkelen. We willen bijvoorbeeld meer duidelijkheid krijgen over de wijze waarop we het herziene handboek uitbrengen (papier, digitaal, gecombineerd). Dat geldt ook voor de verdere ontwikkeling van het model waarin de innovaties en kennisontwikkelingen beter en sneller gedeeld en breed ge├»mplementeerd kunnen worden. 

Kademuren gezocht!

Bika bestaat omdat we willen leren van elkaars ervaringen en samen kennis willen ontwikkelen. Samen bereiken we meer. We willen in 2020 daarom het ledenbestand uitbreiden, zodat (vrijwel) alle gemeenten met kademuren lid zijn van BiKa. 

We hebben daar jouw hulp als BiKa-lid bij nodig! We raadplegen jullie graag om mee te denken over de uitbreiding van ons ledenbestand; wie kent wie?! Ook zullen we jullie in de loop van het jaar vragen naar de wensen die jullie hebben met betrekking tot de doorontwikkelig van BiKa. Zodat we met het kernteam de juiste keuzes kunnen maken.

Ken je een collega bij een gemeente met kademuren, die mogelijk lid wil worden van platform BiKa? Geef het door aan Jos Wessels van CROW.

Word lid en deel mee

Lees hier meer over BiKa >>

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht
Praktische kennis direct toepasbaar
Scroll naar boven