Het Platform Binnenstedelijke Kademuren (BiKa) is een hecht netwerk van betrokken deskundigen op het terrein van binnenstedelijke kademuren en brengt zo alle kennis en kenners uit de sector bij elkaar.

Iedereen die zich beroepsmatig met binnenstedelijke kademuren bezig houdt kan zich aansluiten bij het platform. Het is een platform waarin de leden kennis uitwisselen, “halen en brengen” dus, en wanneer dat nodig is worden werkgroepen opgezet waarin leden met elkaar een onderwerp uitdiepen en daarover rapporteren.

Het platform wordt ondersteund door CROW (platformbika@crow.nl).
Het handboek Binnenstedelijke kademuren is hier verkrijgbaar.


 

Waarom een Platform Binnenstedelijke Kademuren?

Bij veel grachten en rivieren in Nederlandse gemeenten zijn kademuren te vinden. Vaak gaat het om eeuwenoude constructies, om cultureel erfgoed. 

Agenda (bijeenkomsten en werkgroepen)

Platform Binnenstedelijke Kademuren te gast in Amsterdam.
Dinsdag 7 mei 2019 van 12.30 – 17.30

Herstart platform onder CROW

Het Platform is blij dat het CROW bereid is om de taak op zich te nemen het platform te faciliteren en als “programmabureau” op te treden. Het platform is weer bereikbaar via e-mail: platformbika@crow.nl.

Lid worden

Iedereen die zich beroepsmatig met binnenstedelijke kademuren bezig houdt kan zich aansluiten bij het platform. Om lid te worden kunt u contact opnemen via platformbika@crow.nl

Praktische kennis direct toepasbaar
Scroll naar boven