Gefaseerd aanbesteden 27 nov 2019

    Meer innovatie. Meer duurzaamheid. Meer samenwerking. Meer veiligheid. De beloftes van een gefaseerde aanbesteding zijn groot. En dat terwijl de aanpak eenvoudig is. De crux is om vroeger in het proces aan te besteden. Een echte aanbesteding, die leidt tot één winnaar. Met die ene winnaar kun je als opdrachtgever vervolgens de opgave in detail doorlopen. Hebben we er dezelfde ideeën bij?
    Zijn er oplossingen en verbeteringen denkbaar? Wat betekenen die dan voor het resultaat , de uitvoeringsduur of de prijs? Pas als alles voor beide partijen helder is, rond je het contract af en kan de uitvoering beginnen. Het aanbesteden van een plek in een bouwteam gebeurt inmiddels steeds meer en met veel succes.

    Nieuwbakken CROW-collega Joost Fijneman vertelde het verhaal aan Cobouw, die er op 7 november een omslagartikel over plaatste. Abonnees van Cobouw kunnen het artikel hier inzien.  

    CROW denkt dat kennis over gefaseerd aanbesteden in veel gevallen kan bijdragen aan een verbetering van het projectresultaat. Wilt u meer weten over deze manier van aanbesteden? Neem dan contact op met Joost Fijneman via joost.fijneman@crow.nl.
     

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht

© Copyright 2014 CROW