Afstudeer- of stageopdracht ICT / Business IT & management

CROW is uitgever van kennisproducten over de onderwerpen Infrastructuur, Openbare Ruimte, Verkeer en Vervoer, Werk en Veiligheid, Aanbesteden en Contracteren. Deze producten worden aangeboden via meerdere kanalen, waaronder online kennisbanken en webservices . Om onze klanten beter van dienst te zijn, én om het content beheer slimmer te organiseren maken wij sinds kort gebruik van semantic web technologie (RDF(s)/OWL).

Voor het team dat semantic web technologie implementeert hebben zijn wij op zoek naar een Afstudeerder ICT / Business IT & management. Je krijgt te maken met alle facetten van dit proces (modelleren, data conversies, graph beheer, infrastructuur management). 

Jouw uitdaging

Momenteel wordt semantic web technologie voor één, omvangrijke, kennispublicatie toegepast. CROW wil graag weten bij welke andere CROW publicaties met deze techniek vooruitgang te behalen is, en wat de omvang en de impact van de verbetering zou zijn. 

Wie ben je?

Je volgt een ICT-opleiding met een specialisatie in content management of business processen. Je bent geïnteresseerd in, of hebt kennis van semantic web en linked data. Je bent een generalist die desgewenst ook de diepte in kan gaan. Je hebt er geen moeite mee om op verschillende (technische) niveaus te communiceren: je kunt complexe zaken eenvoudig uitleggen maar desgewenst ook met specialisten meepraten. 

Wat bieden wij?

Je wordt begeleid door een ervaren specialist op het gebied van semantic web. Met deze specialist kun je behalve aan je taken voor CROW ook werken aan de stage/afstudeereisen die de opleiding van je vraagt. Je CROW taken zullen in eerste instantie divers zijn, waarna je na de inwerkperiode in overleg je eigen werk hebt vormgegeven. Je werkt in een informele sfeer, met een eigen werkplek.

Je krijgt behoorlijk wat verantwoordelijkheid en er is altijd ruimte voor eigen initiatieven. De perfecte omgeving dus om jezelf te ontwikkelen. Uiteraard bieden wij ook een stagevergoeding. Bij gebleken geschiktheid kan je een functie bij CROW worden aangeboden.

Reageren

Heb je interesse in deze opdracht? Stuur dan je cv en motivatiebrief t.a.v. Pauline Wijnhoff, Pauline.Wijnhoff@crow.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stefan Brouwers (stefan.brouwers@crow.nl) of Lieke Verhelst (lieke.verhelst@crow.nl).
 

Praktische kennis direct toepasbaar
Scroll naar boven