Studenten en CROW

CROW ontwikkelt en deelt kennis niet alleen met professionals, maar investeert ook graag in toekomstige professionals. Daarom vinden wij het belangrijk om studenten goed te begeleiden in hun ontwikkeling voor het vakgebied van infrastructuur, openbare ruimte, verkeer en vervoer. Dit betekent dat we regelmatig stageplaatsen hebben.

CROW is momenteel op zoek naar een WO- of HBO student voor een afstudeer- of onderzoeksstage op het gebied van 'Statistisch onderzoek naar kwaliteitsmetingen voor de openbare ruimte'.

Waarom stage lopen of afstuderen bij CROW?

  • Goede begeleiding.
  • Een werkplek met bijbehorende faciliteiten op het hoofdkantoor in Ede.
  • Je mag deelnemen aan relevante congressen en vakbeurzen die in de stageperiode plaatsvinden.
  • Je leert samenwerken met professionals uit het vakgebied.
  • Je hebt een breed netwerk tot je beschikking.
  • Stagevergoeding.
  • Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer.

 

Kennisbank

Wist je dat honderden studenten via hun onderwijsinstelling onze digitale kennisbank raadplegen? Bijvoorbeeld voor informatie over wegontwerp. Daarnaast gebruiken veel opleidingen in Nederland onze producten voor scholing. Bijvoorbeeld Kennismodule Contracteren, leerboek Bestekken in de grond-, water - en wegenbouw en het Handboek Verkeersveiligheid.

Verder zijn veel publicaties van CROW digitaal beschikbaar voor de TU Delft. De studenten gebruiken deze onder andere voor onderzoekdoeleinden.

Nauw betrokken bij onderwijs

CROW is nauw betrokken bij onderwijs. Bijvoorbeeld via de beroepenveldcommissie van de afdeling ‘Built Environment’ van de HAN (Hogeschool Arnhem-Nijmegen) voor opleidingen in de Bouw en Civiele Techniek.

Gratis digitale nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van CROW? Meld je aan voor de gratis digitale nieuwsbrief.

Met korting naar congressen

Speciaal voor studenten geldt een speciale korting voor de grotere congressen van CROW, zoals de CROW Infradagen, het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte en het Nationaal verkeerskundecongres. Dit staat op de inschrijfpagina vermeld. Bekijk het actuele congresaanbod.

Praktische kennis direct toepasbaar
Scroll naar boven