Rogier Rijkers nieuwe Hoofd Media CROW

30-03-2015

Bij CROW begint Rogier Rijkers per 1 april als Hoofd Media. Hij volgt Frans te Riele op die gekozen heeft voor het zelfstandig ondernemerschap. Met de komst van Rijkers bestaat het managementteam van CROW voortaan uit drie personen: directeur/bestuurder Iman Koster, Coen van Haasteren en Rogier Rijkers.

Rogier RijkersIman Koster: “CROW ontwikkelt zich al enkele jaren naar een multimediale organisatie waarbinnen de klant centraal staat. Gevolg is dat onze kennis door steeds meer professionals in de sector in hun dagelijkse werk wordt gebruikt. Frans heeft hierin geweldige stappen gezet. Met de komst van Rogier verwachten wij die lijn stevig door te trekken. Rogier is sterk klantgericht en heeft een aanzienlijke track-record op digitaal gebied. Met de uitbreiding van het managementteam borgen wij die kennis meteen in de leiding van CROW.”
 
Iman Koster betreurt tegelijk het vertrek van Frans te Riele: “Gelukkig heeft Frans zich bereid verklaard tot het einde van het jaar een aantal projecten voor ons te trekken. CROW ProContract is hierbij het belangrijkste.”
 
Rogier Rijkers (1974) was de afgelopen vijf jaar uitgever/hoofdredacteur van Cobouw, het platform voor de bouw. Daarvoor vervulde hij diverse commerciële en journalistieke functies bij de regionale uitgever Wegener.

Latest newsLatest news
Praktische kennis direct toepasbaar
Scroll naar boven