CROW Educatie: 10 sterke punten

CROW Educatie scoort. Hieronder staat waarom.

 1. Onafhankelijk. CROW is een stichting: onafhankelijk en zonder winstoogmerk. Deze combinatie van eigenschappen is uniek en garandeert u een onpartijdige presentatie van kennis en inzichten.
   
 2. Kennis uit de bron. Cursussen van CROW zijn ontwikkeld vanuit onze eigen portfolio van kennisprogramma’s, -projecten en -producten. U krijgt dus kennis rechtstreeks uit de bron.
   
 3. Samen met de sector. Het cursus- en lesmateriaal is opgesteld samen met partijen uit het netwerk van CROW. U kunt dus rekenen op breed draagvlak voor de aangereikte kennis en een evenwichtige weergave van standpunten in onze cursussen.
   
 4. Praktische kennis, direct toepasbaar. U krijgt handvatten aangereikt om de behandelde kennis uit de cursus of opleiding direct toe te passen in uw eigen praktijk.
   
 5. Altijd actueel. Docenten van CROW krijgen via hun eigen beroepspraktijk of via CROW-werkgroepen, -kennisprogramma’s en -helpdesk continu signalen uit de praktijk. Na beoordeling worden deze direct verwerkt in het educatieprogramma. Zo is de kennis die u opdoet altijd up-to-date.
   
 6. Didactisch verantwoord. De vorm, inhoud en docenten van onze cursussen worden standaard getoetst door de eigen CROW-onderwijskundig adviseur. Daarmee borgen wij voor u een maximaal leereffect.
   
 7. Erkenning en kwaliteit. De cursussen en opleidingen worden door cursisten uitstekend gewaardeerd. In combinatie met de goede reputatie en grote naamsbekendheid van CROW geeft dit u zekerheid van een juiste investering in kennis en educatie.
   
 8. Kennisbundels. Veel klassikale cursussen en opleidingen zijn slim gecombineerd met on- en offline kennisproducten van CROW. Door deze bundeling wordt uw kennis beter geborgd en blijft deze langer actueel.
   
 9. Nazorg. De gratis helpdesk van CROW staat voor u klaar. Ook nadat u de cursus heeft gevolgd. Wilt u kennis op maat toesnijden op uw eigen praktijksituatie? Kies dan voor de CROW Kenniscoach.
   
 10. Continu investeren in verbetering. CROW investeert het rendement op cursussen in de ontwikkeling van nieuwe kennisproducten en de actualisering daarvan.
   

Praktische kennis direct toepasbaar
Scroll naar boven