Communities

CROW kent naast een groot aantal kenniskringen ook een groeiend aantal communities. In deze online en offline communities maken we samen met de gebruikers in het werkveld alle kennis rondom een thema inzichtelijk. Samen kennis ontwikkelen op basis van gedeelde interesses en belangen.

Community
Kennis ontwikkelen doe je samen.

Delen

In de online (community) omgeving kan men 24/7 berichten plaatsen en agenda’s, nieuws, visies van ambassadeurs, praktijkvoorbeelden van gebruikers et cetera raadplegen: van koploper tot peloton en van expert tot beginner.

Deze online communities bieden daarvoor op dit moment diverse functionaliteiten waaronder een forum (interactie), open en besloten groepen en de mogelijkheid tot het delen van praktijkvoorbeelden.

Rondom diverse actuele thema’s zijn er inmiddels eerste communities opgericht waarmee CROW de (online) interactie verder wil stimuleren en de verbinding met onze kennisintensieve omgeving tot stand wil brengen. In de toekomst volgen meerdere communities.

Actieve communities

CROW-Fietsberaad
CROW-Fietsberaad is het kenniscentrum voor fietsbeleid van de Nederlandse overheden. De doelstelling van CROW-Fietsberaad is de ontwikkeling, verspreiding en uitwisseling van praktijkgerichte kennis voor fietsbeleid. Uitgangspunt is de kennisbehoefte van medewerkers, bestuurders en volksvertegenwoordigers van overheden.

Lees meer over CROW-Fietsberaad

IAMPro
IAMPro staat voor infrastructuur AssetManagement Professional. Het is een praktijkgericht kennisportaal voor professionals in het assetmanagement. iAMPro brengt deze professionals op interactieve wijze met elkaar in contact en stelt hen in staat assetmanagementvraagstukken op het gebied van infrastructurele werken en openbare ruimten versneld op te pakken.

Lees meer over IAMPro

Meer weten over communities?

Neem dan contact op met één van onze community managers via communities@crow.nl of bezoek o.a. de communities www.fietsberaad.crow.nl of www.iampro-portaal.nl.


 

Mét CROW onzichtbaar goed geregeld
Scroll naar boven