CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Weten hoe u problemen kunt voorkomen bij de uitvoering van asfalt in RAW?

10-07-2013

Toezicht op asfalt staat onder druk bij gemeenten. Door gemeentebezuinigingen wordt toezicht gedaan door steeds minder mensen. Dit betekent in de praktijk dat de kennis van toezichthouders steeds breder moet zijn. Ook met de komst van functionele beschrijvingen van asfalt is het voor veel directievoerders en toezichthouders niet makkelijker geworden.

Om die reden heeft CROW de cursus ‘Asfalt in RAW: contract- en kwaliteitsmanagement’ ontwikkeld. Met deze cursus kunnen praktijkproblemen worden voorkomen en adequaat worden opgelost.

Vakgroep Bitumineuze Werken steunt dit initiatief van CROW. Zij vinden dat de aannemerij niet gebaat is bij slechte directievoering. Wanneer er beter opgeleide toezichthouders zijn, zijn er ook minder problemen.

In de cursus wordt alleen gewerkt met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Twee gedreven en deskundige praktijkdocenten, beiden gespecialiseerd in directievoering en toezicht bij asfalt in RAW, zullen de cursus verzorgen.

Wilt u ook praktijkproblemen leren voorkomen en adequaat oplossen? Schrijf u nu in voor de cursus ‘Asfalt in RAW’. In 2013 zijn er maar 20 plaatsen beschikbaar, dus weer er snel bij!

Scroll naar boven