CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Voetgangers in beeld bij uitzending Studio MAX Live

05-03-2014

Vandaag besteedde het programma Studio Max Live aandacht aan voetgangers en de rol van zebrapaden. Frank du Mosch en Cilly Dartell interviewden daarbij Ineke Spapé, mede-auteur van de CROW-publicatie over dat onderwerp.

Bekijk het interview:

Kennis over voetgangersbeleid gebundeld

Voetgangersbeleid is vaak een ‘ondergeschoven kindje’ terwijl juist goed doordacht beleid en ontwerp veel kansen en uitdagen biedt. Kansen voor het vergroten van de verkeersveiligheid (zebrapaden) maar ook voor de lokale economie, het toerisme, de leefomgeving, de volksgezondheid en ouderenzorg. 

De CROW-publicatie ‘De voetganger in beleid, ontwerp en beheer’ (verschijningsdatum 28 april 2014) bundelt al deze kennis in een heldere uitgave. De publicatie is voor gemeenten, belangenorganisaties en adviesbureaus die over de volle breedte kennis willen vergroten over voetgangersbeleid in Nederland. Ineke Spapé werkte mee aan de publicatie in haar rol als lector verkeer en stedenbouw aan de NHTV in Breda.

Ontvang bericht bij verschijnen publicatie

Wilt u bericht ontvangen op het moment dat u de publicatie ‘De voetganger in beleid, ontwerp en beheer’ kunt bestellen? Geef uw interesse door middels onderstaand formulier. U ontvangt automatisch bericht zodra de publicatie verschijnt.Latest newsLatest news
Scroll naar boven