CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

InfraTech 2015: sneakpreview nieuwe kennis verkeerstechniek

15-01-2015

Tijdens InfraTech 2015 presenteert CROW nieuwe kennis en tools op het gebied van verkeerstechniek. Deze Updatesessie vindt plaats op donderdag 22 januari van 09.30 - 11.30 uur.

Deelnemers krijgen een overzicht van net verschenen kennis en tools én een sneakpreview van producten die binnenkort verschijnen. Zo komt de nieuwe 'Richtlijn bebakening en markering van wegen' aan bod, evenals 'Basiskenmerken kruispunten en rotondes' en ook 'Draagconstructies bewegwijzering'.

InfraTech 2015: kennis en contacten

InfraTech is de grootste gww-vakbeurs van Nederland. De beurs start op 20 januari en duurt tot en met vrijdag 23 januari 2015. Meer dan 20.000 professionals bezoeken de beursvloer. Zij doen nieuwe kennis op, netwerken en onderhouden relaties. CROW verzorgt tijdens InfraTech 2015 een uitgebreid kennis- en netwerkprogramma.

Gratis inschrijven voor sessie en beurs

Geïnteresseerden kunnen zich gratis inschrijven voor de 'Updatesessie: nieuwe kennis en tools verkeerstechniek' op donderdag 22 januari van 09.30 tot 11.30 uur met dit inschrijfformulier. Deelnemers krijgen ook gratis toegang tot de vakbeurs.
 

Bericht bij verschijning uitgaven

Geïnteresseerden kunnen hun belangstelling in de nieuwe uitgaven per mail doorgeven. Zij ontvangen dan vrijblijvend bericht bij het verschijnen van de uitgave.

Scroll naar boven