CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Nieuwe voorzitter CROW Academie voor Mobiliteit en Ruimte

23-07-2013

De Commissie van Toezicht van de CROW Academie voor Mobiliteit en Ruimte heeft met ingang van juli 2013 een nieuwe voorzitter: prof. dr. ir. Eric van Berkum van Universiteit Twente. In de Academie voor Mobiliteit en Ruimte zijn sinds geruime tijd de CROW-opleidingen op het gebied van verkeer, vervoer en openbare ruimte ondergebracht.

Om de kwaliteit en strategie van de CROW Academie voor Mobiliteit en Ruimte te bewaken, heeft de Academie een Commissie van Toezicht. Recent heeft de zittende voorzitter van deze Commissie, prof. dr. ir. Martin van Maarseveen, afscheid genomen. Martin van Maarseveen heeft op inspirerende wijze leidinggegeven aan de verdere professionalisering van de Academie. CROW heeft Eric van Berkum bereid gevonden om de voorzittersrol op zich te nemen. Eric van Berkum is professor in transport engineering & management en vakgroepvoorzitter Verkeer, Vervoer en Ruimte van Universiteit Twente.

De CROW Academie Mobiliteit en Ruimte biedt meerdere opleidingen op het gebied van verkeer, vervoer en openbare ruimte. Voorbeelden daarvan zijn de CROW-opleiding Verkeerskunde, de cursus Verkeerstechniek, de digitale cursus Onderhoud en beheer Verkeerstekens en de cursus Succesvolle Openbare Ruimtes. Meer informatie over de Academie is te vinden op www.crow.nl/Academie_Mobiliteit_en_Ruimte.

Scroll naar boven