Nieuwe verkeersborden in Kennismodule Verkeerstekens

22-05-2015

De Online Kennismodule Verkeerstekens is de meest complete bundeling van verkeersborden en -tekens in Nederland. Nieuwe borden, tekens en kennis worden doorlopend toegevoegd. Zo zijn de nieuwe borden, die 1 juli 2015 van kracht worden, al in de kennismodule opgenomen. De Online Kennismodule is bedoeld voor alle professionals die betrokken zijn bij ontwerp, beheer en onderhoud van wegen.

Bij elk verkeersteken staat de wet- en regelgeving uit het Besluit Administratieve Bepalingen inzake het Wegverkeer (BABW), de Uitvoeringsvoorschriften BABW, de Wegenverkeerswet 1994 (WVW1994) en het RVV1990 die van toepassing is op dat teken. Deze wetgeving is praktisch vertaald voor gebruik in de praktijk.

Kennismakingsprijs

In de module staat naast RVV-borden ook informatie over gemeentelijke borden, informatieborden en werk-in-uitvoeringsborden en markeringen. Daarnaast zijn de borden en -tekens in hoge resolutie te downloaden. Tot 31 december van dit jaar is een abonnement op deze Online Kennismodule af te sluiten tegen een kennismakingsprijs.

Lees meer over de Kennismodule Verkeerstekens
 

Scroll naar boven