CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Nieuwe commissaris Aanbestedingskalender BV

15-07-2013

Vanaf 1 juli 2013 is mevrouw mr. drs. Ireen Boon van Trias Politica Advies toegetreden tot de raad van commissarissen. Zij bekleedt deze functie om de kwaliteit en strategie van Aanbestedingskalender BV te bewaken. Aanbestedingskalender.nl is het grootste en meest complete online platform voor vraag en aanbod van aanbestedingen.

Ireen Boon: ‘Aanbestedingskalender.nl heeft aan de basis gestaan van het huidig digitale aanbestedingsproces. Het platform is vanaf het jaar 2004 gegroeid door de enorme behoefte van gebruikers aan efficiency, transparantie en rechtmatigheid. Nu is er een nieuwe digitale tijd. Er zijn nieuwe kansen, ontwikkelingen en uitdagingen. In de rol van commissaris wil ik mijn kennis en ervaring gebruiken voor deze route naar de toekomst. Ik heb er enorm veel zin in!

Sinds 2009 is Ireen Boon eigenaar van Trias Politica Advies. In die hoedanigheid adviseert zij naast het bedrijfsleven ook overheden, journalisten en politici. Ireen Boon schrijft wekelijks een column in Het Financieele Dagblad en spreekt regelmatig op congressen voor overheid en bedrijfsleven.

Meer weten?
Kijk op de website van Aanbestedingskalender.nl bij nieuwsberichten of neem contact op met Remko Hekkers, remko@aanbestedingskalender.nl, telefoon (0318) 69 98 32.

Scroll naar boven