Nationaal congres beheer openbare ruimte: genomineerden Beste Beheerteam bekend

18-11-2013

De stemmen zijn geteld en de drie genomineerden zijn bekend. Wie wordt het 'Beste Beheerteam van Nederland!'? De deelnemer van het congres kiest de winnaar. Verder aandacht voor een speciale workshop over BGT-IMGeo tijdens het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte. Tot slot geven we u alvast exclusief een eerste preview op het artikel in CROW et cetera, waarin gastgemeente Zoetermeer en organisator CROW aan het woord zijn.

De drie genomineerden zijn..

De afgelopen weken heeft de vakjury haar stem uitgebracht. De volgende drie beheerteams zijn kanshebbers op de titel 'Beste Beheerteam van Nederland!':
 
 
Deze teams zullen zich presenteren tijdens het congres en hun succes verhaal toelichten. Wat kunnen wij van ze leren? Tijdens het congres kunt u als deelnemer stemmen en de winnaar bepalen. Peter de Visser, hoofd Stadsbeheer gemeente Zoetermeer, zal de uiteindelijke winnaar bekend maken.
 

Alles wat u altijd al wilde weten over BGT-IMGeo

Stel uw vragen aan de specialist van Geonovum tijdens workshop
De BGT, en het IMGeo, zijn van grote invloed op het informatiemanagement van de beheerder. Hans van Eekelen, één van de Geonovum-specialisten, verzorgt een workshop waarin hij de onderdelen ‘verhardingen’, ‘groen’ en ‘water’ voor u belicht. Er is ruime gelegenheid tot het stellen van vragen, en Hans gaat graag met u in discussie over de keuzes en afwegingen, en de betekenis voor u als beheerder.
 

'We moeten samen de openbare ruimte beheren'

Interview met Ineke Westerbroek van CROW en Peter de Visser  van gastgemeente Zoetermeer. Lees hier de preview!
Al sinds midden jaren ’70 werkt Peter de Visser voor gemeente Zoetermeer. “In die periode konden we naar hartenlust pionieren in de polder. Nu Zoetermeer voor een groot deel is volgebouwd, focussen we niet langer op groei, maar op beheer.” Ineke Westerbroek: “Die omslag zien we bij vrijwel alle gemeenten in Nederland. Vandaar dat het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte focust op beheer.”
 
“De gebruikers van de openbare ruimte hebben een andere, meer invloedrijke positie gekregen.” De Visser: “Daar tegenover staat dat ze de handen uit de mouwen moeten steken.”
Lees het volledige interview. Dit interview verschijnt 21 november 2013 in CROW et cetera #7.
 

Aanmelden

Het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte vindt plaats op woensdag 27 november 2013 in Congrescentrum Dekker te Zoetermeer. Meld u nu aan voor het congres.

Scroll naar boven