CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Doe mee aan de verkiezing ‘Beste Beheerteam van Nederland’!

22-05-2014

Ook dit jaar organiseert het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte, in samenwerking met CROW Levende Stad, de verkiezing 'Beste Beheerteam van Nederland'. Doe ook mee!

Vorig jaar won Bewonerscommissie Oosterwolde Zuid de titel 'Beste Beheerteam van Nederland'. Lees hier meer.
 
De rol van beheerder wordt steeds belangrijker, complexer en veelzijdiger. Toch zijn veel beheerders zelf nog steeds erg bescheiden als het gaat om hun eigen rol en ideeën. Tijd om elkaar te inspireren en enthousiasmeren!
 

Beste Beheerteam van Nederland

Waarom bent u trots op uw beheerteam? Wat heeft u gerealiseerd dat de moeite van het melden waard is? Wat kunnen anderen van uw beheerteam leren? Vertel het ons en wie weet worden jullie wel het ‘Beste Beheerteam van Nederland’. Elk beheerteam werkzaam in de openbare ruimte mag meedoen: van opdrachtgever tot aannemer, van ambtenaar tot bewoner, van projectleider tot student!
 
De leden van de Raad van Advies beoordelen de inzendingen en selecteren de drie genomineerden. Op 27 november kunnen alle deelnemers van het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte hun stem op de drie genomineerden uitbrengen. Aan het slot van het congres wordt bekendgemaakt welk beheerteam de titel verdient.
 
Meld uw team aan
Gooi uw valse bescheidenheid opzij en laat zien dat uw beheerteam trots is op hun werk. Meld uw team vóór 25 september 2014 aan. Aanmelden is heel eenvoudig. Download hier het aanmeldformulier, vul het volledig en naar waarheid in en stuur het ingevuld retour naar bestebeheerteam@crow.nl. Aanmelden van een ander team mag uiteraard ook.
 

Vraag: Wat is volgens u een belangrijke nieuwe ontwikkeling op het gebied van beheer openbare ruimte?

In de komende tijd zullen we regelmatig vragen stellen over het beheer van de openbare ruimte. Uitkomsten van deze vragen worden teruggekoppeld tijdens het congres in november.
 

Schrijf u nu in met € 55,- vroegboekkorting

Bent u dagelijks betrokken bij de openbare ruimte? Dan mag u niet ontbreken op dit informatieve, interactieve én inspirerende congres. Meld u nu aan voor het congres en ontvang €55,- korting.
 

Sponsoring

Wilt u deelnemen als sponsor? Meer informatie en mogelijkheden.

Latest newsLatest news
Ga naar congrespagina
Scroll naar boven