CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Cursus Asfalt in RAW: u kunt zich nog inschrijven voor de laatste plaatsen

25-02-2014

Op 11 maart wordt in Bunnik de cursus Asfalt in RAW: contract- en kwaliteitsmanagement gegeven, Hiervoor zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Veel directievoerders, toezichthouders en beheerders vinden asfalt in RAW een lastig onderwerp. Met de komst van functionele beschrijvingen van asfalt is dit onderwerp nog complexer geworden. In deze cursus leert u om praktijkproblemen op te lossen en te voorkomen.

Docenten uit de praktijk

De cursus wordt verzorgd door praktijkdocenten, die gespecialiseerd zijn in directievoering en toezicht bij asfalt in RAW. Maurice de Merode werkt als directievoerder op asfaltwerken. Hij is in zijn omgeving bekend om praktijkervaring met asfalt. Leen Valk werkt als projectleider op asfaltwerken bij de overheid. Daarvoor werkte hij bij CROW als adviseur en projectleider van RAW.

Meer informatie en inschrijven

Lees verder over de cursus Asfalt in RAW en schrijf u in. Komt dinsdag 11 maart a.s. u niet uit? Op 20 mei 2014 wordt dezelfde cursus gegeven op de cursuslocatie in Arnhem. Inzicht in alle CROW-educatiemogelijkheden op korte termijn? Bekijk de educatie-agenda 2014.


Scroll naar boven