Infra Relatiedagen Hardenberg: Gratis toegang tot beurs en CROW-lezingen.

09-01-2014

Werkt u in de grond-, weg- en waterbouw of in een daaraan verwante branche? Dan zijn Infra Relatiedagen in Hardenberg dé plek om heen te gaan. Grote en kleine bedrijven en toeleveranciers stellen zich aan u voor. Kennis inwinnen en netwerken in een volledig verzorgde omgeving vormen de kern van de beurs. Kies uw beursdag en schrijf u in voor een gratis lezing door CROW.

Beursbezoek met lezingen

CROW is strategisch kennispartner en verantwoordelijk voor het symposium- en congresaanbod tijdens de beurs. Het kennisprogramma vindt in Hardenberg plaats in vergaderzaal 4. Een lezing duurt 30 minuten. Op de inschrijfpagina staat een overzicht van de beursdagen en lezingen. Schrijf u in voor gratis CROW-lezingen. U krijgt ook meteen zonder kosten toegang tot de vakbeurs.

Praktische informatie

De beurs is op 4, 5 en 6 februari elke dag geopend van 13.00 uur tot 21.00 uur. CROW is alle beursdagen aanwezig op standnummer 338. Heeft u vragen over bijvoorbeeld de RAW-systematiek of over de Kwaliteitscatalogus Openbare Ruimte? De professionals van CROW helpen u graag verder.

Wilt u meer weten?

Ga naar de website van de Infra Relatiedagen 2014 in Hardenberg of volg de ontwikkelingen op Twitter. Wilt u meer weten over het CROW-kennisprogramma of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met Remko Hekkers, bel (0318) 699 832 of e-mail naar hekkers@crow.nl.

Latest newsLatest news
Praktische kennis direct toepasbaar
Scroll naar boven