Cursus Functioneel specificeren in de gww-sector nu als Kennisbundel

23-01-2014

De cursus Functioneel specificeren in de gww-sector (grond-, water- en wegenbouw) vormt samen met (gratis) on- en offline kennisproducten van CROW een Kennisbundel. Hierdoor wordt de kennis die u tijdens de cursus opdoet beter geborgd en blijft langer actueel. Bij de cursus ontvangt u Handboek Specificeren t.w.v. € 100,-.

Specificeren volgens Systems Engineering

Specificeren is een klantgerichte werkmethode. Uitgaande van doelen en wensen van initiatiefnemers, worden expliciet, stap voor stap, eisen en ontwerpbeslissingen vastgelegd, geverifieerd en gevalideerd. Deze manier van werken is gebaseerd op het Systems Engineering-gedachtegoed. Het uitgangspunt van deze cursus is het CROW Handboek specificeren.

Voor planners en ontwerpers

De cursus is voor alle professionals die betrokken zijn in het plan- en ontwerpproces. Maar de cursus is ook geschikt voor professionals die werken met het opstellen of uitvoeren van geïntegreerde contracten. Een vooropleiding op mbo-4-niveau is minimaal, op HBO-niveau is gewenst. Optimaal voorbereid deze cursus volgen? Volg de Introductiecursus SE voor de gww.

Meer informatie en inschrijven

De cursus duurt 2 opeenvolgende dagen. De eerstvolgende mogelijkheid is dinsdag 11 en woensdag 12 februari 2014. Kijk op de webpagina voor meer informatie of kijk voor alle cursussen in de last-minute agenda.

Praktische kennis direct toepasbaar
Scroll naar boven