CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Leer de nieuwe richtlijnen kennen bij wegwerkzaamheden

07-09-2020

Per 1 juli 2020 zijn alle zes CROW-richtlijnen Werk in Uitvoering 96a en 96b grondig vernieuwd. Ben jij als professional betrokken bij wegwerkzaamheden? Meld je nu aan voor de online introductiebijeenkomst op 30 september of 1 oktober en leer wat dit betekent voor jouw werk.

De auteurs van de vernieuwde richtlijnen nemen je mee langs alle belangrijke wijzigingen in alle 6 vernieuwde publicaties (96a en 96b; beleid en proces, materiaal en materieel; wegafzettingen). Zodat je weet wat er precies is veranderd, waarom, en wat dat praktisch betekent voor jouw werkzaamheden. Zo weet je ook zeker dat jouw werk voldoet aan de nieuwste versie van de richtlijnen Werk in Uitvoering 96a en 96b, zodat de veiligheid van wegwerkers en weggebruikers optimaal geborgd blijft en je eraan bijdraagt dat de overlast van wegwerkzaamheden zo beperkt mogelijk is.

We hebben twee online bijeenkomsten gepland:

Meer informatie vernieuwde CROW-richtlijnen
Meer informatie over de vernieuwde CROW-richtlijnen? Download hier de brochure

Bestellen?
De nieuwe richtlijnen zijn nu te bestellen op de website van CROW. De gehele nieuwe portfolio Werk in Uitvoering 96a en 96b is ook beschikbaar via de online kennisbank op de website van CROW in de Kennismodule Werk in Uitvoering

Scroll naar boven